Lene Nystrøm:

- Tok mye fra oss

«Aqua-Lene» åpner seg i sjeldent intervju.

JOBBET MED EKSENE: Lene Nystrøm forteller om hvordan det har vært å jobbe sammen med ekskjærester etter brudd. Foto: NTB
JOBBET MED EKSENE: Lene Nystrøm forteller om hvordan det har vært å jobbe sammen med ekskjærester etter brudd. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er hele 25 år siden låten «Barbie Girl» og den dansk-norske popgruppen Aqua tok verden med storm.

Lene Nystrøm (48) ble superkjendis nærmest over natten, og har hatt søkelyset rettet mot seg siden suksessen startet på 90-tallet. For mange er hun fremdeles best kjent som «Aqua-Lene».

I forbindelse med 25-års jubileet til låten «Barbie Girl» åpner nå artisten seg i et nytt intervju med Vogue Scandinavia.

Der forteller hun blant annet om hvordan det har vært å jobbe med ekskjærestene sine.

Nystrøm har nemlig vært sammen med to fra Aqua. Først hadde hun et forhold til René Dif (54), etter at kjærligheten mellom dem tok slutt, fant hun lykken med Søren Rasted (52).

Kjempet

Sistnevnte var hun også gift med, og paret har to barn sammen, India (17) og Billy (16). I 2017 ble det imidlertid kjent at de skulle gå hver til sitt etter nesten 16 års ekteskap.

Det høres kanskje ikke ut som en dans på roser å skulle fortsette med å jobbe tett med eksene sine, men til magasinet forteller 48-åringen at det er noe de har vært nødt til å overvinne.

Hun beskriver i intervjuet at når man har noe så stort sammen, vil man kjempe for at det skal fortsette å være det samme, også etter brudd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer