- Tok min første operasjon da jeg var 20

Moren har aldri likt at Kjell «Elvis» har fikset på utseendet.

KOPIEN: Kjell «Elvis» Bjørnstad innrømmer at han har tatt kosmetiske inngrep for å ligne på Elvis. Foto: SCANPIX
KOPIEN: Kjell «Elvis» Bjørnstad innrømmer at han har tatt kosmetiske inngrep for å ligne på Elvis. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Kjell «Elvis» Bjørnstad (41) innrømmer at han tok sin første operasjon for å ligne på sitt store idol da han var 20 år gammel.

- Det begynte i det små. Først farget han håret sort og begynte å kle seg som Elvis, men etter hvert ville han gjøre mer, sier moren hans, Signhild Bjørnstad, i et intervju med Hjemmet.

- Jeg skjønte at jeg måtte gjøre noen kosmetiske justeringer, og tok min første operasjon da jeg var 20, sier Kjell Henning Bjørnstad, men legger til at dette ikke er noe han vil fokusere på.


Hvor mange operasjoner det har blitt totalt, sier han derfor ikke noe om.

Kjell «Elvis» sin mamma innrømmer at hun skjønner hvorfor sønnen ville la seg operere, men hun har aldri likt at han gjorde det.

- Jeg synes han burde ha sminket seg i stedet. Men jeg kjenner sønnen min godt nok til å vite at når han først har bestemt seg, er det ingen som får ham til å skifte mening, sier Signhild til Hjemmet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Kjell «Elvis» slått konkurs