Tone Damli:

- Tok meg vann over hodet

Den ferske tobarnsmoren innrømmer at hun har hatt noen tunge måneder.

KREVENDE: Tone Damli delte denne uken et svært ærlig innlegg, der hun blant annet innrømmer at hun har hatt noen krevende måneder. Foto: Heiko Junge / NTB
KREVENDE: Tone Damli delte denne uken et svært ærlig innlegg, der hun blant annet innrømmer at hun har hatt noen krevende måneder. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

I oktober kunne artisten Tone Damli (32) dele den gledelige nyheten om at hun og Markus Foss (38) hadde fått sitt andre barn sammen. Da ble nemlig lille Marlon født, og han har nå rukket å bli tre måneder gammel. Fra tidligere har paret datteren Billie (6).

Helt siden fødselen har artisten vært åpen om livet som tobarnsmor, og på Instagram har hun de siste månedene skrevet svært ærlig om hvordan opplevelsen har vært for både seg selv og familien.

Det er ingen hemmelighet at annerledesåret 2020 har vært utfordrende for mange, og skal man i tillegg ta vare på en nyfødt baby, er det naturligvis en del utfordringer som dukker opp.

I et nytt innlegg på Instagram deler nå Tone svært åpent med sine 323 000 følgere, der hun blant annet skriver at hun gikk gjennom en vanskelig periode etter at sønnen ble født.

INNRØMMER: Tone Damli innrømmer at det er et psykisk press i jobben som artist. Vis mer

- En litt krevende tass

Som nevnt er det ikke bare bare å få et nytt familiemedlem i hus, noe 32-åringen innrømmer.

«Hei 2021. Jeg gleder meg masse til dette året», åpner hun det ærlige innlegget med, før hun forteller at hun skal være mye sammen med sønnen, Marlon.

«Jeg ble ganske sliten etter at han kom til verden i oktober. Han var en litt krevende tass i starten, og jeg tok meg nok litt vann over hodet med for høye ambisjoner både på jobb og hjemme. Typisk meg egentlig. Tenker at jeg skal få til alt, samtidig som jeg smiler fra morgen til kveld», fortsetter hun.

«Reality check. Forstå meg riktig - jeg er så glad og heldig som har to friske barn, en fantastisk kjæreste og verdens beste jobb (i mine øyne), men jammen kan en av og til få seg et slag i trynet».

Avslutningsvis skriver 32-åringen at begynnelsen på dette året skal starte rolig, og at hun bare skal nyte familielivet.

«Det er jo som de sier, denne tiden kommer aldri tilbake», avslutter hun.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Tones manager, David Eriksen, for en utdypende kommentar.

OVERRASKET: Tone Damli hadde ledet én sesong av «Love Island». Så ringte VG. Video: Rød Løper/Vrang produksjonen. Hele podkasten kan høres her: https://open.spotify.com/show/1CwfMwD7ELZ6vToFANE26y?si=rIbcaBXAS6qMw2sFM9dMng Vis mer

«Flaskemamma»

Som nevnt har Tone flere ganger siden hun ble tobarnsmor delt åpenhjertig med følgerne sine om utfordringene. I desember fortalte hun om noe som kan være et sårt tema for mange mødre - nemlig å ikke få til amming.

«For et par uker siden sluttet jeg å amme. Jeg hadde så vanvittig lyst til å få det til, og jeg har jobbet intenst for å greie det. Jeg har ammet og pumpet, grått og svettet, hatt en kavende baby liggende på puppen, som aldri ble fornøyd», åpnet hun innlegget.

«Jeg tror kanskje at lysten min ødela litt for meg, for skuldrene ble høye og produksjonen mindre og mindre. Det endte opp med å bli en stor belastning å skulle amme ham, og jeg måtte alltid supplere med erstatning etter pupp», fortsatte hun.

Til Se og Hør uttalte hun at det å bli en «flaskemamma» var den beste avgjørelsen hun kunne gjort for både mor og sønn.

- Jeg velger å dele dette nettopp fordi dette kan være et sårt tema, og en lett kan føle seg litt mislykket ved å ikke få det til. For meg var det tungt å erkjenne at det ikke funket. Nå er jeg glad for avgjørelsen, og tenker at det var det beste for både meg og ham, skrev hun i en tekstmelding til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Det var et voldsomt og smertefullt brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer