LYKKELIG FORELSKET: Tone og Aksel bekreftet først forholdet sitt i august, selv om ryktene om kjærlighetsforholdet allerede begynte å svirre i fjor vår. Foto: Stella Pictures
LYKKELIG FORELSKET: Tone og Aksel bekreftet først forholdet sitt i august, selv om ryktene om kjærlighetsforholdet allerede begynte å svirre i fjor vår. Foto: Stella PicturesVis mer

Tok med svigermor til Sogndal

- Vi kosa oss verre og hadde selskap på selskap, sier Tone Damli Aaberge.

SEHER.NO: I starten av januar avslørte Tone Damli Aaberge (21) på bloggen sin at hun hadde benyttet julen til å vise frem kjæresten Aksel Hennie (34) til familie og venner, da hun tok med skuespilleren hjem til Sogndal.

- Jula er over, og det har vært en god en. Har hatt meg meg "han fine" hjem til Sogndal, i hele seks dager var vi der og kosa oss verre, hadde selskap på selskap, skrev Tone på bloggen sin.

 
Ifølge Her og Nå skal Aksel i tillegg ha benyttet anlendingen til å introdusere sin mor Karin for Tones familie, og etter det bladet erfarer, ble hun tatt imot med åpne armer og hadde en hyggelig julefeiring på Vestlandet.

Nylig ble det kjent at Tone og Aksel, som ifølge ryktene lekte med tanken om å flytte til utlandet, har lagt flytteplanene på is og blir i Norge.

Men spekulasjonene om at de to kjendisene snart er klare for å gjøre forholdet mer formelt, blir derimot bare sterkere etter den vellykkete familiefesten....

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Tone legger drømmen på is