Tok med sønnene på scenen

Britneys barn stjal showet på hennes siste konsert.

MED FAMILIEN: Britney Spears tok med seg sine to sønner, kjæresten, moren, søsteren og niesen opp på scenen under den siste konserten på sin turné i San Jose. Foto: All Over Press
MED FAMILIEN: Britney Spears tok med seg sine to sønner, kjæresten, moren, søsteren og niesen opp på scenen under den siste konserten på sin turné i San Jose. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Som barn av en av verdens mest kjente artister er det kanskje ikke så rart om Sean Preston (6) og Jayden James (5) har arvet noen av pop-genene til sin berømte mor Britney Spears (30).

Under Britney siste konsert på sin Femme Fatale Tour i San Juan i Puerto Rico, tok hun med seg sønnene opp på scenen for at de kunne vise sine heftige dansetrinn for mammas fans.

Britneys to sønner gikk i matchende t-skjorter i striper da de ble geleidet opp på scenen av hennes kjæreste, Jason Trawick.

Mens Sean så ut til å nyte oppmerksomheten på scenen, var Jayden litt mer sjenert og måtte bæres av morens kjæreste.

Britney, som viste frem sin flotte kropp i BH og hotpants, så ut til å stortrives med å danse rundt med sønnene sine under hennes hit «I Wanna Go».

Og det var ikke bare stjernens to sønner som fikk ta del i rampelyset under Britneys show.

Også moren Lynn, søsteren Jamie Lynn og niesen Maddie ble med å danse på scenen i San Jose.


Britney uttalte nylig i et intervju at hun vil være støttende dersom sønnene velger å fortsette i hennes fotspor, men at hun vil være veldig beskyttende.

- Jeg vil definitivt passe på dem, men hvis det er det de hadde hatt lyst til hadde jeg latt dem gå fo det. Jeg ville bare vært veldig beskyttende. Jeg ville ikke latt dem gå inn i dette med frykt, og ingen kan forberede deg helt på denne bransjen og hva man vil oppleve, sier Britney ifølge Daily Mail.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  30 år og like flott 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer