Tok med sønnen på Fashion Week

TV-stjernen og designer Nadya Khamitskaya viste frem sin fem måneder gamle øyensten.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I mars kunne danse-proffen Nadya Khamitskaya (29) juble over at hun og samboeren Mads A. Andersen ble foreldre til sønnen Léon Mathias

Mandag kveld hadde hun med seg det fem måneder gamle sjarmtrollet på åpningen av Oslo Fashion Week. Lille Léon ble et naturlig midtpunkt og folk samlet seg for å se på Nadyas søte sønn.

Khamitskaya er til høsten aktuell med en ny sesong av «Skal vi danse» og skal denne gangen svinge seg med kunstner Vebjørn Sand. Selv om det er få måneder siden hun fødte et barn har hun hele tiden vært klar på at hun ønsket å delta i årets sesong.

29-åringen var imidlertidig bekymret for om hun ville passe inn i kjolene, og forteller at hun vil amme sønnen under pausene i TV-programmet.

Khamitskaya er også designer og eier av klesmerket Venti Uno.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Skulle ønske jeg kunne ta en pille   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer