Tok med sønnen (3 mnd) på fotoshoot

Skuespiller Malin Akerman fødte i april, men stråler som modell - med sønnen på slep.

TRAVEL MAMMA: «Watchmen»-stjernen Malin Akerman tok seg av sin tre måneder gamle sønn mellom slagene på fotoshoot i Beverly Hills i helgen. Der viste 35-åringen frem sin flotte figur. Foto: Stella Pictures
TRAVEL MAMMA: «Watchmen»-stjernen Malin Akerman tok seg av sin tre måneder gamle sønn mellom slagene på fotoshoot i Beverly Hills i helgen. Der viste 35-åringen frem sin flotte figur. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I april ble skuespiller Malin Akerman (35) mamma for første gang. Tidligere denne uken viste hun frem sønnen Sebastian (3 mnd) på Instagram, og lørdag var nurket med mamma på jobb.

Akerman, som snart blir å se i rollen som Debbie Harry i filmen «CBGB», er i full gang med å jobbe igjen - etter å ha mistet mesteparten av babyvekten temmelig raskt.

Og lørdag poserte hun i en ettersittende, sort kjole på gaten i Beverly Hills, komplett med høyhælte sko, knallrøde lepper og glamorøse korketrekkerkrøller. De lekre bildene er til et oppslag i More Magazine, skriver DailyMail.

Den svensk-kanadiske skjønnheten virket svært komfortabel foran kamera - kanskje det hjalp å vite at den lille sønnen var like i nærheten?

Mellom slagene tok hun seg nemlig av babyen, som hun har med ektemannen Roberto Zincone. De to giftet seg i 2007.

LES OGSÅ: Viste frem babymagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer