Charlie Sheen og Denise Richards:

Tok med seg prostituert på familiemiddag

Denise Richards åpner opp om da eksmannen Charlie Sheen tok med en prostituert hjem på familiemiddag.

MERKELIG FAMILIEMIDDAG: Denise Richards åpner opp om da eksmannen Charlie Sheen tok med seg en prostituert på familiemiddag. Foto: NTB Scanpix
MERKELIG FAMILIEMIDDAG: Denise Richards åpner opp om da eksmannen Charlie Sheen tok med seg en prostituert på familiemiddag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at skuespiller Charlie Sheen (53) har hatt en flagrende livsstil. På et tidspunkt var «Two and a half men»-stjernen en av verdens best betalte skuespillere, og gjorde stor suksess på TV-skjermen.

Siden han ble sparket fra den populære tv-serien har de store rollene uteblitt, og den ene etter den andre skandalen fulgte med.

Turbulent liv

Sheen har blant annet slitt med store økonomiske problemer, og for noen år tilbake ble han diagnostisert med hiv. 53-åringen har også slitt mye med avhengighet av alkohol og narkotiske stoffer.

I 1998 fikk stjernen slag etter en kokainoverdose, en episode han så vidt kom ut av med livet i behold.

FLYKTIG LIVSSTIL: Skuespiller Charlie Sheen har slitt med både økonomiske problemer og rusproblemer. Foto: NTB Scanpix
FLYKTIG LIVSSTIL: Skuespiller Charlie Sheen har slitt med både økonomiske problemer og rusproblemer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skuespilleren har aldri lagt skjul på rusproblemene og har vært inn og ut av avvenningsklinikk opptil flere ganger. Misbruket var også det som til slutt satte en stopper for karrieren.

Nå har Sheens ekskone, «Real Housewives of Beverly Hills»-aktuelle Denise Richards (48), åpnet opp om en oppsiktsvekkende hendelse som skjedde rett etter splittelsen fra eksmannen.

Vis mer

- En venn av pappa

I en ny episode av podkasten «Daddy Issues», ifølge Page Six, åpner Richards opp om en begivenhetsrik høytid da eksmannen ankom Thanksgiving-middagen hos Richards med en prostituert i bilen.

- Jeg brydde meg ikke fordi jeg ikke var romantisk involvert. Han (Charlie Sheen, journ.anm.) fortalte meg at «jeg vil bare du skulle vite at hun er her, men ikke tenk på det. Hun skal sitte i bilen i oppkjørselen mens vi spiser middag», forteller Richards i podkasten.

Dette syntes ikke 48-åringen noe om, og forteller at hun tenkte at den ukjente kvinnen ikke kunne sitte i bilen, og at hun ble nødt til å invitere henne inn.

FAMILIE: Denise Richards og Charlie Sheen fikk døtrene Sam (Høyre) og Lola Rose sammen. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE: Denise Richards og Charlie Sheen fikk døtrene Sam (Høyre) og Lola Rose sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg husker at vi hadde et veldig langt spisebord, og at det var plass til at hun kunne sitte på enden der. Så vi fortalte bare barna at hun var en venn av Charlie, og at hun var assistenten hans, fortsetter Richards.

Forvirret svigerfar

Under middagen satt Richards far, Irv Richards (70), ved siden av den prostituerte kvinnen. Dette resulterte i at Richards ble nødt til å forklare faren sin hvem denne ukjente kvinnen var.

- Faren min satt ved siden av henne og etter hvert kom han bort til meg og sa: «Jeg tror det er noe som ikke helt stemmer med den kvinnen der». Også svarte jeg: «Å, hvorfor tror du det?». Så forklarte han at han prøvde å snakke med henne, men at hun ikke svarte ham eller sa noe i det hele tatt.

SKILSMISSE: Richards søkte om besøksforbud og skillsmisse mot Sheen i 2005 da hun gikk gravid med deres andre barn. Foto: NTB Scanpix
SKILSMISSE: Richards søkte om besøksforbud og skillsmisse mot Sheen i 2005 da hun gikk gravid med deres andre barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre minnes Richards at hun fortalte faren sin hva kvinnen egentlig jobbet som, og at han ikke skulle stille noen flere spørsmål. Faren skal ha svart at det var snilt av Richards å invitere kvinnen inn.

Vis mer

Alvorlige trusler

Selv om den oppsiktsvekkende historien kan virke for god til å være sann, har Charlie Sheen bekreftet overfor People at hendelsen faktisk har funnet sted.

Richards og Sheen giftet seg for øvrig i 2002 og har døtrene Lola Rose (14) og Sam (15) sammen. Forholdet varte imidlertid ikke evig, og i 2005 søkte Richards om besøksforbud og skilsmisse mot Sheen. På tidspunktet var hun gravid med deres andre barn, Lola Rose.

Bakgrunnen for skilsmissen og besøksforbudet skal ha vært at Sheen var voldelig i hjemmet, og skal angivelig ha kommet med alvorlige trusler. Duoen skilte til slutt lag i 2006, og i 2010 oppga Sheen foreldreretten til Richards.

LES OGSÅ: Avslørte sønnens navn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer