Tok med seg nok en kjæreste til Hawaii

Det er ikke første gang Britney pleier kjærligheten på den eksotiske øya.

SEOGHØR.NO: Britney Spears (33) er mer forelsket enn noen gang, og stråler side om side med TV-produsent-kjæresten Charlie Ebersol (32). Paret har vært kjærester siden oktober.

Nylig tok Britney med seg kjæresten og sønnene Sean Preston (9) og Jayden James (8) til eksotiske Hawaii - øya hun tar med seg alle sine menn.

I løpet av alle sine tidligere langvarige forhold har nemlig Britney tatt med seg partnerene sine på kjærlighetstur til Hawaii, og Charlie Ebersol er intet unntak.

Se videoen øverst i saken!

Tid for romantikk

Den lykkelige firerbanden så ut til å storkose seg i hverandres selskap - og det er ingen tvil om at superstjernens to barn allerede er blitt godt kjent med reservepappa Charlie. 32-åringen hadde nemlig ingenting imot å leke med kjærestens to sønner i vannet.

FAMILIEHYGGE: Britney Spears og sønnene Sean Preston og Jaden James var i slutten av mars på familieferie til Hawaii. Også Britneys kjæreste Charlie var med. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEHYGGE: Britney Spears og sønnene Sean Preston og Jaden James var i slutten av mars på familieferie til Hawaii. Også Britneys kjæreste Charlie var med. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det ble også tid til litt romantikk for Britney og Charlie, og paret ble observert tett omslynget både på solstolene ved bassenget og på balkongen på hotellrommet.

Men også Britney er som oss «vanlig, dødelige», og nyter å kose seg med kjendismagasiner på ferie. Hun benyttet nemlig anledningen til å oppdatere seg på siste kjendisnytt via et av de populære Hollywood-magasinene.

Drømmer om flere barn

Til tross for at det bare er seks måneder siden de to ble kjærester, ser Britney allerede nå for seg å slå seg til ro med Charlie - og å utvide familien:

- Jeg hadde elsket å gifte meg igjen. Jeg tror på et slikt eventyr. Selv er nok kanskje ikke jeg personen å spørre om hva som skal til for å gifte seg. Men for meg handler det om at man elsker hverandre og kommuniserer med hverandre. Man må respektere hverandre og være ærlige, sa hun til People i mars.

FORELSKET: Britney Spears og TV-produsenten Charlie Ebersol ble kjærester i oktober. Her fra en Super Bowl-tilsteldning i februar. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Britney Spears og TV-produsenten Charlie Ebersol ble kjærester i oktober. Her fra en Super Bowl-tilsteldning i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg vil gjerne ha ett barn til. Jeg er veldig fornøyd med de to guttene mine, men kanskje i fremtiden... En mini-meg hadde vært gøy.

Charlie Ebersol er sønn av «Saturday Night Live»-grunnleggeren Dick Ebersol. Selv er han best kjent som skaper av TV-serien «The Moment» som hjalp mennesker å få en ny sjanse i karrierelivet.

Britney har har to ekteskap bak seg, et som kun varte i 55 timer med barndomsvennen Jason Allen Alexander i 2004, og et med Kevin Federline (37) fra 2004 til 2007.

LES OGSÅ: Kjæresten var utro mot Britney

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.