KOM SAMMEN: Caitlyn Jenner og kjæresten, Sophie Hutchins, deltok på det årlige Kardashian-julebordet til fansens store overraskelse. Foto: NTB Scanpix
KOM SAMMEN: Caitlyn Jenner og kjæresten, Sophie Hutchins, deltok på det årlige Kardashian-julebordet til fansens store overraskelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Caitlyn Jenner:

Tok med seg kjæresten til Kris' julefest

- Er Kris og Caitlyn blitt venner igjen?

Publisert

Hvert år arrangerer Kris Jenner (63) en julefest på selveste julaften, som de siste årene har fått mye oppmerksomhet for sin stjernespekkede gjesteliste og for den ekstravagante pynten.

I år ble imidlertid festen flyttet hjem til datteren Kim Kardashian (38) og hennes ektemann Kanye West (41), men likevel var det Kris som satt ved spakene, og også derfor hun som til syvende og sist godkjente gjestelisten.

Både venner og bekjente av den berømte familien blir invitert hvert år, men de siste årene er Caitlyn Jenner (69), far og stefar til søskenflokken, blitt ekskludert fra festen, ifølge Mirror.

Stemningen mellom Caitlyn og Kris har vært svært anspent siden førstnevnte prydet forsiden av magasinet Vanity Fair for tre år siden. I intervjuet fortalte hun verden at hun var transkjønnet, samtidig som hun også gikk hardt ut mot ekskona.

Mange klødde seg derfor kanskje i hodet da de så at Caitlyn faktisk var til stede på den store julefesten denne uken. Første juledag delte Caitlyn nemlig en rekke bilder og videosnutter der hun, sammen med kjæresten Sophie Hutchins (22), så ut til å storkose seg på den mye omtalte julefesten.

- Er de venner igjen?

På bildene og videoene, som Caitlyn har delt på Instagram, ser det ut til at alt er fryd og gammen mellom Kardashian-familien og henne.

Nå spekuleres det voldsomt på om de to kranglefantene omsider har lagt ned stridsøksa.

- Så glad for at jeg fikk være med familien i går kveld. Kim og Kanye vet hvordan dem skal lage et vinterland. Det var godt å se igjen alle, og feire en slik spesiell tid på året med dere. Elsker dere alle, skrev 69-åringen på Instagram, der hun tagget alle familiemedlemmene, inkludert Kris.

Det så også ut som Caitlyns 46 år yngre kjæreste storkoste seg på festen. Hun la også ut flere videosnutter fra festivitetene, blant annet sammen med Kylie Jenner (21). De to er nesten like gamle, og mange har derfor stilt spørsmål ved hvorfor Caitlyn er blitt sammen med 22-åringen.

Vinterland

Som nevnt er den årlige julefesten til Kardashian-familien blitt en stor snakkis vært år. Og i år ble intet unntak. Det var spesielt tema og dekorasjonen til festen som skapte den store snakkisen i år.

Hele hagen til Kim og Kanye var gjort om til et stort vinterland for gjestene, med blant annet en akebakke (med ekte snø), som det så ut til at både voksne og barn moret seg med.

Det var satt opp grantrær og en lystunnel, som flere av kjendisene tok bilder ved. Totalt sett virket det som om alle koste seg på festen - i hvert fall etter Instagram å dømme.

Saken fortsetter under bildene:

GODE VENNER: Også Paris Hilton tok turen til Kardashian-familiens årlige julefest. Foto: Skjermdump, Instagram
GODE VENNER: Også Paris Hilton tok turen til Kardashian-familiens årlige julefest. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

- Klare for barn

At Cailtyn og kjæresten var blant kjendisene som koste seg på festen, kan virke som sikkert tegn for fansen om at de nå tar forholdet sitt et steg videre.

I det siste har spekulasjonene om at paret skal ønske seg barn, haglet i sosiale medier.

Selv om Caitlyn allerede har seks barn fra før, og har et slags farsforhold til ekskona Kris' tre verdensberømte Kardashian-døtre, er hun angivelig ikke helt ferdig med foreldrerollen ennå.

RØRENDE TALE: I år gjorde Caitlyn Jenner (65) det kjent at hun ønsket å skiftet kjønn. I går mottok hun en pris for å ha vist mot under ESPY-awards som hyller sportspersonligheter. Video: ESPY / Reuters Vis mer Vis mer

- De planlegger å gifte seg til våren, og etter det vil de bli foreldre, sa en kilde til Radar Online tidligere i desember.

Personen, som hevdet det, skal være nært tilknyttet det amerikanske superparet. Duoen skal ha pratet om fremtiden lenge, og føler seg klare til å ta forholdet videre.

- Det er noe de har snakket om helt siden de først møttes, og de har hatt auditioner med surrogatmødre, samtidig som de har skrevet under adopsjonspapirer og undersøkt andre potensielle muligheter de har, sa kilden.

Begge to er født menn, og kan derfor ikke reprodusere naturlig. Det er imidlertid ikke kjent hvem som eventuelt vil donere genene sine til en potensiell surrogatmor, eller hvem som får det formelle foreldreansvaret ved en adopsjon.

Saken fortsetter nedenfor.

Det er særs uvanlig at en 69-åring bestemmer seg for å adoptere, og det kan sørge for at prosessen tar litt tid.

I sosiale medier har det vært lett å se at paret har tilbrakt en god del tid sammen det siste året. Da amerikanerne feiret Thanksgiving i november, valgte 69-åringen blant annet å invitere sin unge kjæreste hjem til familien sin for feiring.

- Det er en prosess, men Cait og Sophia er klare for å få sitt første barn neste høst. De gleder seg virkelig, og koser seg med forberedelsene, sa en kilde den gang til samme nettsted.

LES OGSÅ: Avslører lille Trues første julegave

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer