AKUSTISK: Kristine og kjæresten skilte seg ut med gruppens eneste akustiske innslag.
AKUSTISK: Kristine og kjæresten skilte seg ut med gruppens eneste akustiske innslag. Vis mer

Tok med seg kjæresten på scenen

Kristine Lamborg gikk videre fra gruppe B i Sommerstjerner.

Publisert
SEHER.NO: Gruppe B er nå ferdig med sine fire shows på Se og Hørs Sommerturné, og publikum har fått stemme frem sine favoritter. Den endelige vinneren av gruppen ble til slutt Kristine Lamborg (20) fra Ålesund, med sin akustiske versjon av Gnarls Barkley’s «Crazy».


Kristine fikk hard konkurranse fra Ine Jensen (16) fra Sarpsborg, Anniken Kolstad (16) fra Hof, Snow Boyz (17&19) fra Oslo og Frida Josefine Tangerud (13) fra Hakadal. Men det var den unge Ålesund-jenta som overbeviste flest publikummere, med sin kraftige, imponerende stemme.


- Hvordan føltes det å vinne?


- Jeg hadde ikke forventet det overhodet. Så det var selvsagt utrolig gøy!


- Du stilte med en akustisk låt...


- Jeg vurderte å stille med en egenskrevet låt også, men jeg bare digger Gnarls Barkley, og vi gjorde en akustisk versjon av den på folkehøgskolen jeg gikk på. Jeg synes den låten er så kul, også kan man «leke» med den.


Kristine sto ikke alene oppe på scenen. Kjæresten Axel Wold Larsen (19) ble nemlig med opp for å spille akustisk gitar. De møttes på folkehøgskolen, hvor han gikk på bandlinja og hun på vokal. Sammen er de dynamitt!


- Han er flinkere enn meg på gitaren, jeg kan to grep liksom. Så at han ble med opp gjorde at jeg kunne fokusere på å synge. Men jeg er veldig flink på Guitar Hero da!, sier hun og ler.

- Det var utrolig gøy å være med på turné med Se og Hør og jeg ble god venn med flere i gruppen, selv om vi bare fikk to dager sammen her. Jeg kommer til å savne dem!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

[obj:media:9828]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer