FAMILIETID: Angelina Jolie tok med seg barna (f. v.) Shiloh, Knox, Vivienne, Zahara og Pax på filmpremiere denne uken. Foto: Rex Features
FAMILIETID: Angelina Jolie tok med seg barna (f. v.) Shiloh, Knox, Vivienne, Zahara og Pax på filmpremiere denne uken. Foto: Rex FeaturesVis mer

Tok med seg barna på filmpremiere

Alle øyne var på Jolie-Pitt-søskenflokken da de dukket opp på rød løper.

SEOGHØR.NO: I 2002 adopterte Angelina Jolie (40) sitt første barn, og Maddox (14) fra Kambodsja fikk dermed én av verdens mest berømte skuespillere som mor.

I årene siden har Jolie, sammen med ektemannen Brad Pitt (52), adoptert enda to barn; Zahara (11) fra Etiopia og Pax (12) fra Vietnam. I tillegg har paret to biologiske døtre, Shiloh (9) og Vivienne (7),  og én biologisk sønn, Knox (7).

«Brangelina» har i utallige intervjuer bedyret at familien er det aller viktigste for dem og at kvalitetstid med barna står øverst på prioriteringsliten – og dét beviste Angelina nok en gang da hun dukket opp på rød løper med hele Jolie-Pitt-søskenflokken på slep.

De eneste som manglet da den berømte gjengen ankom «Kung Fu Panda 3»-premiere i Los Angeles var pappa Brad og eldstemann Maddox.

Den som kanskje fikk aller mest oppmerksomhet under tilstelningen var vakre Shiloh, som til tross for at hun ble født jente, allerede i flere år har uttrykt et ønske om å være som brødrene sine.

IKKE MED PÅ FAMILIEUTFLUKTEN: Maddox Jolie-Pitt var i likhet med sin far ikke med på filmpremieren. Foto: Splash News
IKKE MED PÅ FAMILIEUTFLUKTEN: Maddox Jolie-Pitt var i likhet med sin far ikke med på filmpremieren. Foto: Splash News Vis mer

Har de blitt foreldre nok en gang?

Det siste året har ryktene svirret om at superparet Angelina Jolie (40) og Brad Pitt (52) planlegger å adoptere igjen. I forrige uke meldte flere amerikanske medier at det populære ekteparet har adoptert en gutt fra Kambodsja.

Ifølge Mirror har Jolie falt pladask for den 16 måneder gamle gutten Allouy Shoun, den yngste av 13 søsken. Familien bor i slummen i byen Siem Reap i Kambodsja. 

Jolie og flere av barna er for tiden i Kambodsja for innspillingen av hennes nyeste filmprosjekt «First They Killed My Father». 

- Angelina har betalt nesten 10 millioner kroner for å hjelpe familien i tillegg til å adoptere vesle Allouy, sier en kilde til nettstedet. 

Brad og Angelina har foreløpig ikke kommentert påstandene.

BLIR FORELDRE TIL SYV: Ifølge flere amerikanske medier skal Angelina og Brad nå ha adoptert lille Allouy Shoun (1) fra Kambodsja. Foto: Pa Photos
BLIR FORELDRE TIL SYV: Ifølge flere amerikanske medier skal Angelina og Brad nå ha adoptert lille Allouy Shoun (1) fra Kambodsja. Foto: Pa Photos Vis mer

LES OGSÅ: - Han har alltid fått meg til å føle meg som en kvinne