NY KJÆRESTE: Sandra Lyng Haugen tok med seg sin nye kjæreste Thomas Steen Hansen til Halden og «Allsang på grensen» for to uker siden. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
NY KJÆRESTE: Sandra Lyng Haugen tok med seg sin nye kjæreste Thomas Steen Hansen til Halden og «Allsang på grensen» for to uker siden. Foto: Tore Skaar / Se og HørVis mer

Tok med ny kjæreste på «Allsang»

Lykken smiler til Sandra Lyng Haugen etter at hun flyttet tilbake til Norge. Se bildene!

SEOGHØR.NO: Tirsdag  ble det offentlig kjent at artisten Sandra Lyng Haugen (26) har funnet lykken med Porsche-forhandler og tobarnsfar Thomas Steen Årnes (39).

Men allerede onsdag for to uker siden nøt paret musikken - og hverandre - da de to var til stede under innspillingen av «Allsang på grensen» i Halden.

Paret klarte ikke å la være å sende hverandre flørtende blikk under de musikalske innslagene.

Både Sandra og Thomas var sommerlig kledd og koste seg blant publikum. Thomas foreviget også den varme sommerkvelden med et håndholdt videokamera.

Det har ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra paret, men Thomas skriver på sin Facebookside tirsdag at han tilbragte dagen på Liseberg med Sandra.

Det var bladet Her og Nå som først omtalte Sandras nye forhold tirsdag.

Blant artistene som opptrådde på «Allsang på grensen» den kvelden var den britiske artisten Jamie Cullum (33), tvillingene Marcus og Martinus (11), svenske Petra Marklund (28), countrysanger Anne Nørdsti (36), Stage Dolls og Øyvind «Vinni» Sauvik (37).

I januar i år ble det kjent at Sandra og mangemillionær-kjæresten Torben Frantzen (41) hadde gjort det slutt, og at Sandra hadde flyttet hjem til Norge igjen etter å ha bodd i både Los Angeles og Brasil.


LES OGSÅ: Synger for barnet i mammas mage