Donald Trump jr:

Tok med ny dame til Det hvite hus etter skilsmissen

Knappe fire måneder etter skilsmissen går Donald Trump jr. hånd i hånd med ny flørt.

NY DAME: Knappe fire måneder etter at Donald Trump jr. og ekskona annonserte at de skulle skilles, ser det ut til at presidentsønnen har funnet seg ny dame. Foto: NTB Scanpix
NY DAME: Knappe fire måneder etter at Donald Trump jr. og ekskona annonserte at de skulle skilles, ser det ut til at presidentsønnen har funnet seg ny dame. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I mars kom nyheten om at president Donald Trumps eldste sønn, Donald Trump jr. (40) og kona Vanessa Trump (40), skulle skilles.

- Etter tolv års ekteskap har vi bestemt oss for å gå hver til vårt, opplyste paret til New York Post.

Allerede en måned etter bruddet spekulerte flere internasjonale medier på hvorvidt presidentsønnen allerede har funnet seg ny kjæreste. Trump jr. sin utkårede skulle være det ni år eldre Fox News-ankeret Kimberly Guilfoyle (49).

Nå kan det imidlertid se ut til å være slutt på de mange spekulasjonene.

Hånd i hånd

For en måned siden skjøt spekulasjonene om presidentsønnen og tv-ankeret ytterligere fart, da Trump jr. og Guilfoyle ble fotografert sammen under middag på Manhattan, New York.

Onsdag la Guilfoyle selv ut et bilde på Instagram hvor hun, hånd i hånd med presidentsønnen, tilbragte USAs nasjonaldag i Det hvite hus.

«En fantastisk kveld i Det hvite hus. Takknemlig og stolt over å være amerikaner! Gud velsigne alle våre tropper & måtte Gud beskytte nasjonen vår. God uavhengighetsdag, USA», står det i innlegget.

Fox News-stjerne

Uavhengig av hva president Trump skulle mene om skilsmissen fra ekskona Vanessa, later mye til at han er godt fornøyd med sønnens nye flamme.

Guilfoyle er utdannet jurist, og i 2004 var hun for første gang å se på presidentens godt likte, konservative tv-kanal Fox News, den gang som rettsanalytiker.

Siden 2006 har hun vært anker i diverse programmer på tv-kanalen, og har de siste åra vært en fast del av nyhetstalkshowet «The Five» på tv-kanalen, ifølge Business Insider.

FOX NEWS ANKER: Kimberly Guilfoyle er utdannet advokat, men har siden 2004 vært å se på tv-kanalen Fox News. Foto: NTB Scanpix
FOX NEWS ANKER: Kimberly Guilfoyle er utdannet advokat, men har siden 2004 vært å se på tv-kanalen Fox News. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge nettstedet skal Guilfoyle ha vært en av kandidatene presidenten vurderte som kommunikasjonssjef i Det hvite hus, da kabalen skulle legges etter at han ble valgt til president november 2016.

49-åringen skal, ifølge The Washington Post, ha to tidligere ekteskap bak seg, deriblant med den tidligere borgermesteren i San Francisco, Gavin Newsom.

Hun skal også ha vært linket til Trumps tidligere kommunikasjonsdirektør, Anthony Scaramucci. Han fikk sparken av Trump bare ti dager etter innsettelsen for et drøyt år siden.

Verken Trump-organisasjonen eller Fox News har, ifølge avisa, villet uttale seg om ryktene rundt det angivelige forholdet mellom Trump jr. og Guilfoyle tidligere, og har foreløpig heller ikke gitt noen kommentar i etterkant av gårsdagens innlegg.

Lav profil

Trump jr. sin tidligere kone, Vanessa, var tidligere modell, og det skal ha vært Donald Trump selv som introduserte de to for hverandre på et moteshow.

Paret giftet seg i 2005 og har fire barn sammen.

I motsetning til de fleste andre i familien, holdt Vanessa en lav profil. Hun var heller ikke å se da presidenten holdt sin årlige «State of the Union»-tale i januar.

LAV PROFIL: Vanessa Trump holdt en lav profil etter at Donald Trump ble innsatt som president og frem til skilsmissen med sønnen ble kjent i mars. Her er de avbildet etter at Donald Trump ble akseptert som det republikanske partiets presidentkandidat i juli 2016. Foto: NTB Scanpix
LAV PROFIL: Vanessa Trump holdt en lav profil etter at Donald Trump ble innsatt som president og frem til skilsmissen med sønnen ble kjent i mars. Her er de avbildet etter at Donald Trump ble akseptert som det republikanske partiets presidentkandidat i juli 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kort tid før skilsmissen ble offentliggjort, kom hun derimot i medias søkelys etter at hun ble innlagt på sykehus. Grunnen var at hun hadde vært i befatning med et brev, adressert til presidentsønnen, som viste seg å inneholde et hvitt pulver.

Pulveret ble seinere testet og viste seg å være ufarlig.

LES OGSÅ: Disse bildene får fansen til å klø seg i hodet