AV-OG-PÅ-FORHOLD: Zoe og Bradley har vanskelig for å gi ordentlig slipp på hverandre, men nå skal det være slutt mellom dem. Foto: All Over Press
AV-OG-PÅ-FORHOLD: Zoe og Bradley har vanskelig for å gi ordentlig slipp på hverandre, men nå skal det være slutt mellom dem. Foto: All Over PressVis mer

Tok med moren som Oscar-date

Det meste tyder på at det er helt over mellom stjerneparet Bradley Cooper og Zoe Saldana.

Se stjernene på den røde løperen nederst i saken! 

SEOGHØR.NO: Det har vært mye frem og tilbake mellom kjæresteparet Bradley Cooper (38) og Zoe Saldana (34), og mange var spente på om de ville stille opp som par under Oscar-utdelingen natt til mandag. Duoen har nemlig gjort det slutt flere ganger for deretter å bli sammen igjen.

På nyåret kom nyheten om at «Verdens mest sexy mann» var singel og kort tid etter skal kjekkasens mor, Gloria Cooper, ha satt ned foten og sagt at nok er nok da de plutselig ble sett sammen igjen.

- Selv om det ble slutt mellom Bradley og Zoe rett før nyttår, dater de to igjen, til Glorias store forferdelse. Hun sier at forholdet allerede har gått til grunne to ganger, og forstår ikke poenget med å fortsette på noe som aldri kommer til å bli noe av, sa en kilde til RadarOnline.com i begynnelsen av måneden.

Her kan du se alle Oscar-kjolene!

Og nå kan det se ut som om Bradley faktisk har valgt å høre på morens råd. På den prestisjefylte utdelingen var det nemlig Gloria som kom hånd i hånd med skuespilleren, mens Zoe gikk opp den røde løperen helt alene.

- Det er kjempe spennende å være her. Det er min første Oscar, sa moren da de slo av en prat med Ryan Seacrest på den røde løperen.

Her er listen over kveldens vinnere!

- Du klarer deg bra. Du er skikkelig proff, spøkte Bradley.

En annen storsjarmør er George Clooney, som for andre gang tok med kjæresten Stacy Keibler på prisutdelingen. Også Channing Tatum og hans gravide kone fikk mye oppmerksomhet på vei inn til festen. 
 


LES OGSÅ: Stilte i kjole fra H&M under Oscar