Justin Bieber:

Tok med kona på samme tur som eksen

Stjerneparet befinner seg for tiden i Washington.

PÅ TUR: Hailey og Justin er i Washington, nøyaktig ett år etter at sistnevnte tok med seg ekskjæresten Selena Gomez dit. Bildene er fra tidligere anledninger. Foto: NTB Scanpix
PÅ TUR: Hailey og Justin er i Washington, nøyaktig ett år etter at sistnevnte tok med seg ekskjæresten Selena Gomez dit. Bildene er fra tidligere anledninger. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av november bekreftet sangstjernen Justin Bieber (24) omsider det mange internasjonale medier hadde spekulert på i lang tid, nemlig at han og modellkjæresten Hailey Baldwin (22) hadde giftet seg i all hemmelighet.

- Første thanksgiving som en gift mann, og første thanksgiving som vert. Første gang begge sider av familien er samlet, skrev han blant annet i et innlegg på Instagram.

Avsløringen kom ikke lenge etter at Hailey hadde endret etternavnet sitt fra Baldwin til Bieber på Instagram.

Siden den gang har det unge ekteparet blitt observert gatelangs i Beverly Hills en rekke ganger, og for tiden skal de befinne seg i Washington, der de har svippet innom byene Bellevue og Seattle, ifølge Seventeen Magazine.

Treffende nok befant Justin seg i samme område for nesten nøyaktig ett år siden, den gang med en annen dame på armen - nemlig ekskjæresten Selena Gomez (26).

Justins ekskjæreste ble avbildet av fans på restauranten Sugar Factory i Bellevue i fjor, og også i år klarte ivrige fans å dokumentere ungpikeidolets besøk - dog ikke på samme restaurant.

Flere amerikanske medier har hengt seg opp i det faktum at Justin har tatt med seg sin ferske kone på den samme rundturen som han tok med eksen på i fjor, deriblant Elle og Times Now.

Sistnevnte nettsted skriver at en rekke fans lurer på om Justin bevisst prøver å gjenskape stevnemøtet fra i fjor.

Sjokkforlovelse

Det var nok mange som sperret opp øynene da Justin og Hailey i juli kunne bekrefte at de hadde forlovet seg. Man trengte nemlig ikke gå mange ukene tilbake i tid for å se de aller første bildene av duoen i kjærlig omfavnelse.

Ekteparet møttes for første gang i 2009, og hadde en flørt i en kort periode i 2016. Etter noen måneder ble det stille rundt paret, og i april samme år kunne modellen bekrefte overfor bladet Marie Claire at virvelvindromansen var over.

DET FØRSTE MØTET: Justin og Hailey møttes for første gang i 2009. Ni år senere fant de tonen igjen, og i dag er de mann og kone. Foto: NTB Scanpix
DET FØRSTE MØTET: Justin og Hailey møttes for første gang i 2009. Ni år senere fant de tonen igjen, og i dag er de mann og kone. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Både før og etter dette var Justin i et av-og-på-forhold med Selena, og da forlovelsen mellom Justin og Hailey ble kjent, kom nyheten brått på mange.

Ikke minst på Selena, skal vi tro den amerikanske kjendiskanalen E!

- Forlovelsen kom som et sjokk for Selena, sa en kilde til kanalens nettsted i juli, og understreket at 26-åringen riktignok ikke lenger var følelsesmessig tilknyttet eksen.

- Forholdet tilhører fortiden, og egentlig bryr hun seg ikke. Hun vet at Justin handler på impuls, og ønsker dem begge det beste. Selv er hun glad for at Bieber ikke lenger er et samtaleemne, slik at hun kan fokusere på seg selv, sa kilden.

EKSEN: Selena og Justin var blant Hollywoods mest profilerte par fra 2011 til 2013. Tidligere i år hadde de en kortvarig gjenforening, før Justin kort tid etter forlovet seg. Foto: NTB Scanpix
EKSEN: Selena og Justin var blant Hollywoods mest profilerte par fra 2011 til 2013. Tidligere i år hadde de en kortvarig gjenforening, før Justin kort tid etter forlovet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gikk under jorda

I september, på samme tid som ryktene begynte å svirre om et hemmelig bryllup mellom Justin og Hailey, kunngjorde Selena overfor følgerene sine at hun ville ta en pause fra sosiale medier.

- Om enn hvor takknemlig jeg er for at sosiale medier gir oss alle en stemme, er jeg like takknemlig for å kunne ta et steg tilbake og bare leve i nuet. (...) Husk at negative kommentarer kan såre hvem som helst, skrev hun den gang.

Det er ingen hemmelighet at de siste årene har vært vanskelige for Selena, som har den kroniske sykdommen Lupus. Som følge av dette har hun slitt med depresjon, panikkanfall og angst.

Sangerens helse skal imidlertid ikke ha vært den eneste årsaken til at hun bestemte seg for å ta en pause. Det sa en kilde til .

- Hun har hatt et tøft år helsemessig, og med alt som skjedde mellom Justin og Hailey, og at det skjedde så fort, har gjort livet mer utfordrende for Selena. Hun var lei av at folk hele tiden spurte hvordan hun taklet alt, så hun valgte å ta et steg tilbake og «forsvinne», slik at hun kunne ta hånd om seg selv, sa kilden.

I september fortalte 26-åringen i et intervju med ELLE at hun hadde flyttet fra «klaustrofobiske» Los Angeles til Orange County for å få ro. Til dags dato har hun ennå ikke gitt livstegn fra seg i sosiale medier.

LES OGSÅ: - Skilsmisse er den eneste løsningen

FORLOVET: Justin Bieber og modell Hailey Baldwin er forlovet, opplyser flere kilder. Men hvem er egentlig Baldwin? Dagbladet forklarer. Video: CNN Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer