<strong>FULL FEST:</strong> Ekteparet Nick Jonas og Priyanka Chopra nyter de siste dagene av 2018 med resten av familiem i Verbier i Sveits. Foto: Instagram, NTB Scanpix
FULL FEST: Ekteparet Nick Jonas og Priyanka Chopra nyter de siste dagene av 2018 med resten av familiem i Verbier i Sveits. Foto: Instagram, NTB Scanpix Vis mer

Nick Jonas:

Tok med kona og svigermor på afterski

Går det nye året i møte med ski, shots og familietid.

Publisert

Vi er ved veis ende av 2018, året som for blant andre Nick Jonas (36) og Priyanka Chopra (36) vil være et minnerikt å se tilbake på.

Knappe to måneder etter at det ble kjent at duoen hadde funnet tonen, gikk Nick ned på kne foran den verdenskjente skuespilleren i sommer. I slutten av november feiret de kjærligheten for hverandre med hele to seremonier, og ga hverandre sine ja.

Julen for det nygifte paret har trolig vært preget av kjærlighet og familietid, og for å virkelig sette prikken over i-en for 2018 har Nick tatt med seg både kona Priyanka, svigermor Madhu Akhouri Chopra, broren Joe Jonas og hans forlovede Sophie Turner, til skiparadiset Verbier i Sveits.

Helt siden fredag har familien delt flittig fra deres skiferie, der det ser ut til at de storkoser seg.

- Lykke i fjellet, skriver blant annet Priyanka til et bilde av hun og Nick som nyter en øl blant de høye fjellene.

Ifølge People skal hele familien trolig bli til over nyttår.

Afterski med hele familien

Med hjelm og skibriller på plass, delte både Nick og Joe bilder fra de vanvittige skiløypene.

Saken fortsetter under bildene:

Se dette innlegget på Instagram

🎿 🏔 🇨🇭

Et innlegg delt av J O E J O N A S (@joejonas)

<strong>SELFIE:</strong> Nick Jonas sørget for å ta en perfekt selfie før han suste nedover slalombakkene. Foto: Skjermdump / Instagram
SELFIE: Nick Jonas sørget for å ta en perfekt selfie før han suste nedover slalombakkene. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Bare ski ble det imidlertid ikke på gjengen. I hvert ikke om man skal tro oppdateringene som flittig er blitt delt i sosiale medier.

Fra Nick og Sophie sine stories på Instagram ble en god runde på afterski veldokumentert. I ekte afterski-drakt ble det servert både shots og drinker til dunkende musikk over høyttalerne.

<strong>FEST:</strong> I kjent høyfjell-stil ble det også afterski på Jonas-Chopra-familien. Foto: Skjermdump / Instagram
FEST: I kjent høyfjell-stil ble det også afterski på Jonas-Chopra-familien. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
<strong>AFTERSKIKONGE:</strong> Det så tilsynelatende ut til at Nick Jonas storkoste seg på afterski i alpene. Foto: Skjermdump / Instagram
AFTERSKIKONGE: Det så tilsynelatende ut til at Nick Jonas storkoste seg på afterski i alpene. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Storkoser seg

Mellom slagene av skikjøring og afterski har dagene også blitt brukt til å slappe av. I hvert fall for moren til Priyanka, som også har delt flittig i sosiale medier fra familiens skiferie.

- Snøkledde fjell, og en varm kopp med te … perfekt morgenstund, skriver moren til et bilde hun har tatt av den fantastiske utsikten.

- Magisk kveld i fjellene, skriver hun på et annet.

Saken fortsetter under bildene:

Sammensveiset gjeng

Det er tydelig at familie er viktig både for Priyanka og Nick, og allerede har familiene deres rukket å bli godt kjent med hverandre.

Flere dager tilbrakte familiene tid sammen i India, der Nick og Priyanka giftet seg. Som nevnt gikk bryllupet i over flere seremonier - en kristen og en hinduistisk.

- Det er viktig for Priyanka å ha en indisk seremoni som hedrer hennes arv og kultur, og det er viktig å også ha en vestlig seremoni som hedrer Nicks kristne oppvekst. Derfor gjør de begge deler, har en kilde fortalt til People.

Før familiene deres ankom India hadde brudeparet allerede tilbrakt en drøy uke i landet. I høst feiret de også Thanksgiving i Chopra-familiens hus i Mumbai. Både Nick og Priyanka har delt bilder fra feiringen i sosiale medier.

LES OGSÅ: Pleier kjærligheten på luksusyacht

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer