Jakob Oftebro:

Tok med kjæresten på premieren

- Vi har vært sammen i ett år.

TOK MED KJÆRESTEN: Fredag hadde «Peer Gynt» premiere på Gålå, og blant publikum satt Jakobs kjæreste. Foto: Geir Olsen
TOK MED KJÆRESTEN: Fredag hadde «Peer Gynt» premiere på Gålå, og blant publikum satt Jakobs kjæreste. Foto: Geir Olsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er drøye to måneder siden en ulykke under innspillingen av tv-serien «Hamilton» sendte Jakob Oftebro (32) på sykehuset med en alvorlig brannskade.

Siden den gang har den populære skuespilleren holdt en lav profil, og fokusert på helsen med mål om å stå på scenen under oppsetningen av «Peer Gynt» på Gålå.

Fredag kveld braket det løs med premieren, og blant publikum satt en helt spesiell person for Jakob.

- Kjæresten min var i publikum i kveld, kunne nemlig Jakob selv fortelle til Se og Hør.

- Kjempestolt

Det har i lengre tid versert rykter om at den populære skuespilleren har fått seg kjæreste, og til Se og Hør kunne Jakob fortelle at kjæresten heter Hannah Chocron (26), og at de har vært et par i ett år.

- Jeg er kjempestolt av jakob, sier Hannah etter premieren, og gir kjæresten en varm klem.

Saken fortsetter nedenfor.

TILBAKE PÅ SCENEN: Fredag kveld braket det løs med premiere på «Peer Gynt»-oppsetningen på Gålå. Her fra generalprøven torsdag. Foto: Geir Olsen
TILBAKE PÅ SCENEN: Fredag kveld braket det løs med premiere på «Peer Gynt»-oppsetningen på Gålå. Her fra generalprøven torsdag. Foto: Geir Olsen Vis mer

Det har nemlig vært en lang vei å gå for å kunne stå på scenen under den populære oppsetningen av Henrik Ibsen-stykket.

Da Jakob har måttet holde seg unna direkte sollys siden han ble brannskadd, har prøvene blitt løst ved at skuespiller Maria Hildonen har steppet inn for Oftebro under dagprøvene.

- Det så jo ikke bra ut i starten. Jeg brant bort mye hud, og det gikk betennelse i det. Det var ekkelt. Og jeg visste ikke hvilket omfang det var, om jeg kom til å se vanlig ut igjen, uttalte han nylig i et intervju med NRK.

Torsdag sto imidlertid 32-åringen på scenen under generalprøvene, og heretter går det slag i slag med stykket hvor han blant annet spiller mot sin far Nils Ole Oftebro.

Saken fortsetter nedenfor.

«PEER GYNT»: Jakob Oftebro er nå i full gang med oppsetningen av «Peer Gynt»-oppsetningen på Gålå. Her fra generalprøven torsdag. Foto: Geir Olsen
«PEER GYNT»: Jakob Oftebro er nå i full gang med oppsetningen av «Peer Gynt»-oppsetningen på Gålå. Her fra generalprøven torsdag. Foto: Geir Olsen Vis mer

Takket fansen

Skaden på settet fikk stor oppmerksomhet, både fra pressen og kollegaer.

Den danske skuespilleren Pilou Asbæk (36), blant annet kjent fra tv-serien «Game of Thrones»var blant dem som kom med en støtteerklæring til kollegaen på Instagram.

«Nå har det skjedd noe med Jacob, min gode venn, som aldri burde ha skjedd. Jeg sender min kjærlighet, støtte og varme tanker. Du er ikke alene, og vi står sammen. Vi må huske å passe på hverandre. Vi jobber i et tøft og risikoutsatt arbeidsmiljø, som ikke alltid er så trygt som vi ønsker (...) Dette gjør meg vondt. God bedring, Jacob. Elsker deg, bro», skrev Asbæk blant annet i innlegget.

Få dager etter, delte oftebro selv en melding fra sykesenga, hvor han takket venner, familie og fansen for støtten.

«Tusen tusen tusen takk for all støtte og kjærlighet jeg har fått fra familie, leger, fans, kollegaer, og venner. Det er uvurderlig. Jeg leges bra og forhåpentligvis blir jeg helt god igjen. Jeg har tross alt vært heldig, det kunne gått mye verre. Håper bransjen og alle kan lære av dette. Vi er sårbare og må ta vare på hverandre. Alle sammen. Kos dere i sola og pas på hinanden (for meg) Jakob».

LES OGSÅ: Tilbake på scenen etter ulykken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer