Tok med kjæresten på karneval i Rio

Jennifer Lopez og kjæresten Casper Smart dro på kjærlighetsferie til Brasil.

Publisert
SEOGHØR.NO: Jennifer Lopez (42) har fått mye kritikk i media og av familien for sitt valg av kjæreste etter skilsmissen fra Marc Anthony.

Popstjernen forelsket seg i sin 18 år yngre danser Casper Smart (24), og mange trodde forholdet ville ta raske slutt på grunn av den store aldersforskjellen.

Paret har vært sammen i fire måneder, og nylig tok de en pause fra sin travle hverdag og dro for å oppleve karnevalet i Rio de Janeiro.

«Akkurat landet i Rio!!! Hei alle sammen!! Første gang jeg er her under karnevalet. Elsker Brasil» skrev 42-åringen på Twitter.

Jennifer og Casper ble søndag observert på balkongen på sitt luksushotell og senere samme dag så de på den enorme paraden. 24-åringen var minst like entusiastisk som sin berømte kjæreste.

«I Brasil for karnivalet og det er fantastisk» skrev Casper på Twitter.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han gikk i fistel da han så bildene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer