Tok med ettåringen på rockefestival

Alicia Silverstone beskyttet sønnen med hørselvern.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor ble Alicia Silverstone (35) og ektemannen Christopher Jarecki foreldre til lille Bear (1), men lar ikke rollen som småbarnsforeldre hindre dem i å ha det gøy.

I helgen tok de turen til rockefestivalen Coachella i California, sammen med sønnen. Alicia så på artister som David Guetta og Snoop Dogg, men passet på at musikken ikke ble for høy og hadde utstyrt Bear med hørselvern.

Coachella-festivalen var som vanlig spekket med stjerner, og Alicia festet blant annet med Lindsay Lohan, Paris Hilton, Vanessa Hudgens og Emma Watson.

Alicias forhold til sønnen har tidligere skapt overskrifter da det ble kjent at hun gir sønnen mat fra egen munn.

Hun og ektemannen er svært opptatt av miljøvern og dyrker sine egne grønnsaker og bor i et hus med solcellepanel. Silverstone er også en aktiv dyreverner og har stilt opp naken i en PETA-kampanje.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Klinte til med ny kjæreste   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer