MED EKSKJÆRESTEN: "Ungkaren"-deltake Elin Synnøve Bråthen tok med seg Inge Valle Tangen på premierefesten torsdag kveld.  Foto: Anders Myhren, Seher.no
MED EKSKJÆRESTEN: "Ungkaren"-deltake Elin Synnøve Bråthen tok med seg Inge Valle Tangen på premierefesten torsdag kveld. Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

Tok med eksen på Ungkaren-fest

- Jeg er ikke sjalu i det hele tatt. Man går da videre i livet...

Se bilder fra premierefesten nederst i saken!

SEHER.NO: Torsdag kveld var det premierefest for TVNorge-serien "Ungkaren 20 vs. 40" på trendstedet La Belle Sole i Oslo.

Her var naturligvis samtlige deltakere, samt årets ungkar Jørgen Festervoll til stede.

En av deltakerene, Elin Synnøve Bråthen (39), ankom premierefesten sammen med blant annet ekskjæresten Inge Valle Tangen (34).

De to gjorde det slutt for tre år siden, etter å ha vært sammen i to år.

- Han var litt stresset for å bli med, men han er sporty og har god humor, sa Bråthen til Seher.no i det hun ankom festen.

På spørsmål om ikke Inge synes det er litt spesielt at ekskjæresten meldte seg på "Ungkaren", var svaret dette:

- Jeg er ikke sjalu i det hele tatt. Man går da videre i livet. Jeg håper at hun hadde en positiv opplevelse i "Ungkaren". Det knyter seg litt i magen, men jeg skal benke meg foran tv, ler han overfor Seher.no.

- Alle ser vanvittig bra ut
- Det er en absurd kveld, men veldig hyggelig. Som forventet, sa selve ungkaren Jørgen Festervol (30) til Seher.no.

- Det var hyggelig å se alle igjen. Alle har vært hyggelige mot meg. Det var målet mitt med "Ungkaren" også - at jeg skulle oppføre meg slik at jeg kunne se alle i øynene etterpå. Alle ser vanvittig bra ut, sier han.

Og:

- Jeg blir "blown away" av 40-åringene. Jeg merker at jeg er mindre nervøs nå. La oss bare få første episode unnagjort! sa han før første episode ble sendt.

Fått venner for livet
Deltaker Britt Hansen (42) var også svært spente.
 
- Det blir nervepirrende å se programmet på tv - og å høre hva alle mener om meg. Det er veldig bra at jeg har glemt mobilen min hjemme! Ellers så er det fantastisk å møte Jørgen igjen, vi ble som en liten familie. Jeg har fått meg nye venner for livet, sa hun.

Deltaker Maria Beathe Hitsøy (40) er mest spent på hvordan hun og de andre 40-åringene egentlig reagerte da de fikk møte de yngre deltakerne i serien.

- Det blir morsomt å se våre egne reaksjoner da vi møtte 20-åringene. Alle glemte kameraene sine hjemme, så det blir spennende å se hvordan de andre reagerte, sa hun.

Lene Gundersen avslørte at hun var mest nervøs for hvordan hun vil bli presentert for hele Norge på tv.

- Jeg gleder meg mest til å se hvordan vi blir fremstilt. Jeg har hørt det er fælt! Men etter første program har jeg noe å forholde meg til, sa Gundersen til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Disse kvinnene kjemper om Ungkaren

Se bildene fra premierefesten under:

KLARE FOR FEST: Deltakerne Lene Gundersen og Linn Holth. Foto: Anders Myhren, Seher.no
SKÅLTE: Maria Beathe Hitsøy sammen med ungkaren og Natalie Berge. Foto: Anders Myhren, Seher.no
I FORM: Jentene var på sitt aller vakreste under premierefesten på La Belle Sole i Oslo torsdag. Foto: Anders Myren, Seher.no
GODT GJENSYN: Ungkaren forteller Seher.no at målet hans med deltakelsen var å kunne se alle jentene i øynene etter innspillingen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
SPENT: Jørgen gledet seg til å få første episode av "Ungkaren 20 vs. 40" ferdig. Foto: Anders Myhren, Seher.no
PÅ SOLLI PLASS: Ungkaren-jentene festet på La Belle Sole i Oslo. Foto: Anders Myhren, Seher.no
I FINSTASEN: Anna Westerman kom med tiara på hodet. Foto: Anders Myhren, Seher.no
I FORM: Ungkaren poserer sammen med Kari Fosse på den røde løperen. Foto: Anders Myhren, Seher.no
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.