Tok med eks-kjærestens sønn på fest

Filmstjernen Hugh Grant gjør alt for å bevare vennskapet med eks-kjæresten Liz Hurley - 11 år etter bruddet.

GUTTA PÅ TUR: Hugh Grant tok med eks-kjæresten Liz Hurleys sønn Damien på premieren til sin nyeste film «Piratene!» onsdag. Foto: All Over
GUTTA PÅ TUR: Hugh Grant tok med eks-kjæresten Liz Hurleys sønn Damien på premieren til sin nyeste film «Piratene!» onsdag. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespillerene Hugh Grant (51) og Liz Hurley (46) var et av Storbritannias heteste kjendispar i over seks år, etter at han slo igjennom i filmen «Fire bryllup og en gravferd» i 1994.

Men også etter bruddet i år 2000, har paret holdt kontakten som venner og flere ganger uttrykt sin beundring for hverandre.

Hugh Grant har også et nært forhold til Hurleys barn, noe han viste da han onsdag tok med seg eks-kjærestens sønn Damian (9) på premieren til sin siste film «Piratene!».

I animasjonsfilmen - som har norsk premiere 30. mars - står Grant for stemmen til kapteinen i filmen.

Og vesle Damian - som Hurley fikk sammen med milliardæren Steve Bing - lå ut til å stortrives på den røde løperen sammen med sin berømte barnevakt.

Hugh Grant ble i november selv pappa for første gang, da hans tidligere kjæreste Tinglan Hong fødte datteren Tabitha.

- Jeg synes det er spennende. Jeg trodde jeg måtte late som de første månedene, men det har ikke vært nødvendig med noe bløffing, sier han ifølge Daily Mail.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer