Tok med datteren verden rundt på TV-innspilling

Silje Hvarnes tok med hele familien på tur under innspillingen av «Villdyrlegen».

Publisert
Sist oppdatert
Se intervjuet med Silje Hvarnes 07.20 ut i vår Weekend-sending! 

SEOGHØR.NO: I syv måneder har Silje Hvarnes (32) og ektemannen Gaute Grøtta Grav (33) reist rundt i verden og møtt eksotiske dyr. Reisen deler de med TV2s seere i andre sesong av «Villdyrlegen» som har premiere i desember.

Hvarnes forteller at det har vært et eventyr, men også en tøff reise. 

- Den har vært fantastisk og vi har vært på steder de fleste ikke kommer til. Vi måtte gjøre oss ferdig før Gaute begynte en ny sesong av «Farmen», så vi startet innspillingen allerede i fjor. Vi har reist i nesten syv måneder, sier hun til Seoghør.no da vi møter henne på TV2s vårlansering.

Hadde med datteren på tur
I sommer ble Silje og Gaute foreldre for andre gang da datteren Yrja kom til verden etter innspillingen var ferdig. Eldstemann Tiril var ett år gammel da hun ble med foreldrene på den eksotiske reisen, og Silje håper datteren vil huske noe fra turen. 

- Jeg skulle ønske hun var litt eldre for da hadde hun husket alt sammen, men jeg er glad det kommer på TV så hun kan se seg selv.

Ingen drømmeferie
Hvarnes får ofte kommentarer fra TV-seere som tror hun har vært på en deilig luksusferie med familien, men Silje forteller at det er mye hardt arbeid som ligger bak. 

- Man blir sliten for vi er gjennom så mange tidsforskjeller. Det er en påkjenning på kropp og sjel det er så mye omveltning i livet. Folk tror at vi bare er på ferie, men det er ikke sant. Det har vært mange lange dager med mye jobbing. Vi har sett fantastiske steder og mange flotte dyr, men drømmeferien folk drømmer om, den har vi ikke opplevd. 

Savn
Hun tror innspillingen hadde vært langt verre dersom ikke familien var med på turen. 

- Da hadde jeg hatt et veldig savnet til de der hjemme, og sånn sett har jeg vært heldig som hadde med både mann og barn på tur og gjort en jobb jeg elsker.  


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg hadde ikke noe godt øye til henne 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer