Tok med babyen på jobb

Supermodellen tok med sin ni måneder gamle datter på fotoshoot.

BLE MED MAMMA PÅ JOBB: Vesle Sophia Ruby så ut til å kose seg, da hun fikk bli med mamma Abbey Crouch på fotoshoot. Ved siden av ligger familiens hund Lilly Foto: Twitter
BLE MED MAMMA PÅ JOBB: Vesle Sophia Ruby så ut til å kose seg, da hun fikk bli med mamma Abbey Crouch på fotoshoot. Ved siden av ligger familiens hund Lilly Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske modellen Abbey Crouch (25) fikk i mars datteren Sophia Ruby med sin ektemann, fotballstjernen Peter Crouch (30).

Etter å ha tatt det rolig de første månedene, er Abbey nå tilbake for fullt i jobben som modell, og viste tirsdag på sin Twitter-side hvordan hun kombinerer karrieren med livet som småbarnsmor.

- Sitter på toget til London med babyen. Har en fotoshoot i dag, skrev modellen før hun noen timer senere la ut et bilde av vesle Sophia som slappet på en sofa i fotostudioet.

Mamma Abbey benyttet også anledningen til å bevise at hun er tilbake i toppform etter fødselen, ved å legge ut et bilde av seg selv i bare undertøyet.

- Jeg er klar for kamera! skrev hun under bildet.

Crouch er den foreløpig siste i en rekke av modeller som de siste ukene har lagt ut lettkledde bilder av seg selv på nettet.

Tidligere har blant annet Kelly Brook og Jody Marsh latt klærne falle, til fornøyelse for sine tusenvis av nett-fans.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her gå det galt for supermodellen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer