FORELSKET: Sophie Elise og kjæresten Mathias ble nylig samboere i Oslo. Nå har de tatt en kjærestetatovering - en  diamant på ringfingeren.  Foto: Privat
FORELSKET: Sophie Elise og kjæresten Mathias ble nylig samboere i Oslo. Nå har de tatt en kjærestetatovering - en diamant på ringfingeren. Foto: PrivatVis mer

Tok matchende kjæreste-tatoveringer

Sophie Elise og kjæresten tatoverte hver sin diamant på fingeren.

SEOGHØR.NO: For få uker siden flyttet Sophie Elise Isachsen (19) fra pikerommet hjemme hos foreldrene i Harstad og inn til egen leilighet i hovedstaden som hun deler med kjæresten Mathias.

Den populære bloggeren legger ikke skjul på at hun er svært forelsket om dagen og fredag avslørte hun på sin blogg at hun og kjæresten har fått matchende tatoveringer.

I et innlegg med tittelen «diamonds are forever» legger hun ut bilde av de nye kunstverkene - en liten diamant på ringfingeren.

- I dag tok jeg og Mathias en matchende tatovering. Det hadde jeg aldri i mitt liv trodd at jeg skulle gjøre, en kjærestetatovering! Så nå er vi fast med hverandre livet ut, skriver hun.

Diamanten vil minne bloggeren på hvor viktig det er med familie.

- Denne tatoveringen skal få meg til å huske på alt det fine jeg faktisk har nå. Den familien som ikke vendte meg ryggen, og den familien jeg nå har skapt meg selv.

Tatoverte på innsiden av leppen

Det er ikke første gangen Sophie Elise vekker oppsikt med sine tatoveringer. Hun fikk mye oppmerksomhet da hun nylig tatoverte tegneseriefiguren Hello Kitty på innsiden av leppen.

Harstad-jenta har flere ganger skrytt av kjæresten på bloggen, og publiserte nylig et innlegg der hun understreket hvor godt det er å ha kjærestens støtte gjennom gode og dårlige perioder.

- Det har vært utrolig mange ganger Mathias har måtte støtte meg igjennom alt mulig rart, grunnet det svære presset jeg er under til tider. Han har nok brukt mye tid, energi og gitt mye av seg selv for at jeg skal ha det bra, og jeg vet at jeg aldri ville ha nølt ett sekund med å gjøre det samme tilbake nå.

Drømmer ikke om bryllup

Før de flyttet sammen innrømmet Isachsen til Seoghør.no at hun var litt redd for hvordan det ville bli å bo sammen med noen andre enn foreldrene.

- Det er veldig skummelt. Vi er veldig like, men samtidig også ulike. Vi har vært venner fra vi var 11 år gamle, har Isachsen sagt til Se og Hør.

Og selv om hun forteller om romantiske vårdager i Oslo, blir det ikke bryllup med det første.

- Jeg synes romantikk ofte kan være litt kleint, og jeg har ikke lyst til å gifte meg med tanken på hvor klein jeg hadde blitt, skriver Sophie Elise på sin blogg.

LES OGSÅ: Fjernet omdiskutert blogginnlegg