<strong>ØNSKER Å BEVISE ÉN GANG FOR ALLE:</strong> Jordyn Woods stilte opp i «Red Table Talk» for å ta en løgndetektortest. Med den ønsker hun å bevise at hun forteller sannheten om hva som skjedde mellom henne og Khloé Kardashians ekskjæreste, Tristan Thompson (bildet t.v.). Foto: NTB Scanpix
ØNSKER Å BEVISE ÉN GANG FOR ALLE: Jordyn Woods stilte opp i «Red Table Talk» for å ta en løgndetektortest. Med den ønsker hun å bevise at hun forteller sannheten om hva som skjedde mellom henne og Khloé Kardashians ekskjæreste, Tristan Thompson (bildet t.v.). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jordyn Woods:

Tok løgndetektor om sex-spørsmålet

22-åringen stilte opp for å besvare spørsmål om Khloé Kardashians eks, Tristan Thompson.

Publisert
Sist oppdatert

De fleste har nok fått med seg årets største trekantdrama som omhandlet Kylie Jenners (22) daværende bestevenninne, Jordyn Woods (22), og Khloé Kardashians (35) daværende kjæreste, Tristan Thompson (28).

Dramaet som ble omtalt av presse verden over, handlet om at Woods i februar ble tatt på fersken i å ha kysset nettopp Kardashians daværende kjæreste.

På kort tid ble Woods sin verden snudd på hodet, og da nyheten om kysset slo ned som en bombe i kjendispressen var det hun som fikk hardest medfart både i sosiale og tradisjonelle medier.

22-åringen havnet spesielt i hardt vær etter at hun gjestet Jada Pinkett Smiths (48) Facebook-show, «Red Table Talk», hvor hun fortalte sin side av saken. Det tok nemlig ikke lang tid før Khloé Kardashian raste mot 22-åringen i form av et Twitter-innlegg.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

Tilbake i «Red Table Talk»

Nå, ni måneder etter at Woods besøkte «Red Table Talk», er hun tilbake i nok en episode av Facebook-showet. Bakgrunnen for at Woods er tilbake er for å bevise én gang for alle at hun ikke lyver om hva som skjedde mellom henne og Thompson.

Det er polygrafisten Shon Thurman som har ansvaret for løgndetektortesten, og ifølge E Online har han hele 25 års erfaring.

- Jeg vil bare at alle skal vite at jeg forteller sannheten og at det er det viktigste for meg - sannheten, forteller Woods i episoden, ifølge nettstedet.

Løgndetektortesten skal ha vart i hele to timer, men det er særlig ett spørsmål som får oppmerksomhet i Facebook-showet.

- Hadde du sex med Tristan Thompson? lyder spørsmålet fra polygrafisten, hvorpå Woods svarer klart og tydelig:

- Nei.

De fleste er nok svært nysgjerrige på hva løgndetektortesten viste da 22-åringen fikk spørsmålet. Ifølge polygrafisten bestod Woods testen, og han gir beskjed om at han tror at Woods snakker sant.

«KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS»: Søndag 23. juni er det duket for sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians», hvor vi endelig får svar på hvordan utroskapskandalen mellom Tristan Thompson og Khloé Kardashian utspilte seg. Vis mer

Tøff periode

Woods har aldri lagt skjul på at trekantdramaet har gått hardt inn på henne. I august stilte hun opp til et intervju med Cosmopolitan, hvor hun fortalte at det siste halvåret har vært tungt for henne.

I intervjuet beskrev hun en tid der hun trengte å være med seg selv for å skjønne hva som hadde skjedd, hvorfor det hadde skjedd og hvordan hun skulle reagere. Det var derimot ikke bare enkelt når en hel verden fulgte med på henne med argusøyne.

<strong>VIL GJENFORENES:</strong> Jordyn Woods ønsker å legge skandalen bak seg og gjenopprette vennskapet med reality-stjerne og milliardær Kylie Jenner. Her er de to sammen i 2016. Foto: NTB scanpix
VIL GJENFORENES: Jordyn Woods ønsker å legge skandalen bak seg og gjenopprette vennskapet med reality-stjerne og milliardær Kylie Jenner. Her er de to sammen i 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det blir avhengighetsskapende å se på internett. Å se navnet ditt. Da jeg så på navnet mitt og så alt folk sa, det ble som en svulst. Det ble som kreft for meg, sa Woods.

Til Cosmopolitan meddelte 22-åringen også at hun var klar for å legge alt dramaet bak seg og at hun hadde et håp om at alt kom til å ordne seg med hennes tidligere bestevenninne, Kylie Jenner.

- Jeg elsker henne (Kylie Jenner, journ.anm.). Hun er jenta mi. Jeg håper alt faller på plass, og at vi alle kan vokse og bygge forholdene våre til familien og til gud - og komme sammen en dag, sterkere og lykkeligere, avsluttet 22-åringen.

Tilgir dem begge

Khloé Kardashian på sin side ser også ut til å være klar for å legge trekantdramaet bak seg. Nylig delte 35-åringen to innlegg på Instagrams historiefunksjon hvor hun fortalte at hun hadde tatt et valg om å tilgi Thompson og Woods, ifølge People.

Kardashians uttalelser kom etter at flere reagerte på hvordan hun hadde forholdt seg til ekskjæresten, Thompson, i familiens realityserie «Keeping Up With the Kardashians».

Flere har nemlig bitt seg merke i at 35-åringen var mer tilgivende overfor Thompson enn overfor Woods.

- Jeg ser mange kommentarer om forrige ukes «Keeping Up With the Kardashians». Jeg hater å snakke om dette, for jeg er sikker på at alle er lei av det - det er jeg også, men jeg er frustrert over at noen prøver å skape en greie ut av ingenting, skrev realitystjernen på Instagram.

KARDASHIANS: Slik så det ut bak kulissene da utroskapsdramaet mellom Tristan Thompson, Khloé Kardashian og Jordyn Woods ble kjent. Vis mer

Videre skrev 35-åringen at hun ikke har noen negative følelser mot noen, og at dette er noe hun virkelig mener.

- (...) Personlig vil jeg ikke gå rundt med et hjerte fylt av hat. Jeg vil ha fred i livet mitt. Å holde fast ved hat vil bare skade meg til slutt.

I innlegg nummer to skrev Kardashian at hun viste til blant andre Woods i det første innlegget hun delte på Instagrams historiefunksjon.

- Meldingen er til Jordyn. Den er til alle andre som har såret meg. Av en eller annen grunn antar alle at jeg snakker om Tristan. Meldingen går til ALLE involvert i situasjoner som har såret meg, skrev 35-åringen, før hun la til at hun har gått videre og ønsker alle hell og lykke.

LES OGSÅ: Risikerte millionbot fra kona

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer