Jordyn Woods:

Tok løgndetektor om sex-spørsmålet

22-åringen stilte opp for å besvare spørsmål om Khloé Kardashians eks, Tristan Thompson.

ØNSKER Å BEVISE ÉN GANG FOR ALLE: Jordyn Woods stilte opp i «Red Table Talk» for å ta en løgndetektortest. Med den ønsker hun å bevise at hun forteller sannheten om hva som skjedde mellom henne og Khloé Kardashians ekskjæreste, Tristan Thompson (bildet t.v.). Foto: NTB Scanpix
ØNSKER Å BEVISE ÉN GANG FOR ALLE: Jordyn Woods stilte opp i «Red Table Talk» for å ta en løgndetektortest. Med den ønsker hun å bevise at hun forteller sannheten om hva som skjedde mellom henne og Khloé Kardashians ekskjæreste, Tristan Thompson (bildet t.v.). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste har nok fått med seg årets største trekantdrama som omhandlet Kylie Jenners (22) daværende bestevenninne, Jordyn Woods (22), og Khloé Kardashians (35) daværende kjæreste, Tristan Thompson (28).

Dramaet som ble omtalt av presse verden over, handlet om at Woods i februar ble tatt på fersken i å ha kysset nettopp Kardashians daværende kjæreste.

På kort tid ble Woods sin verden snudd på hodet, og da nyheten om kysset slo ned som en bombe i kjendispressen var det hun som fikk hardest medfart både i sosiale og tradisjonelle medier.

22-åringen havnet spesielt i hardt vær etter at hun gjestet Jada Pinkett Smiths (48) Facebook-show, «Red Table Talk», hvor hun fortalte sin side av saken. Det tok nemlig ikke lang tid før Khloé Kardashian raste mot 22-åringen i form av et Twitter-innlegg.

Tilbake i «Red Table Talk»

Nå, ni måneder etter at Woods besøkte «Red Table Talk», er hun tilbake i nok en episode av Facebook-showet. Bakgrunnen for at Woods er tilbake er for å bevise én gang for alle at hun ikke lyver om hva som skjedde mellom henne og Thompson.

Det er polygrafisten Shon Thurman som har ansvaret for løgndetektortesten, og ifølge E Online har han hele 25 års erfaring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer