Iben Akerlie:

- Tok lang tid å akseptere

Det var spesielt én ting som overrasket «Kompani Lauritzen»-deltakeren, og som etter hvert ble et stort irritasjonsmoment under TV-innspillingen.

TØFF TID: Iben Akerlie er én av 14 kjendiser som er med i vårens «Kompani Lauritzen». Det var ikke bare lett, medgir hun overfor Se og Hør. Foto: Matti Bernitz / TV 2
TØFF TID: Iben Akerlie er én av 14 kjendiser som er med i vårens «Kompani Lauritzen». Det var ikke bare lett, medgir hun overfor Se og Hør. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

14 «Kompani Lauritzen»-kjendiser er nå over halvveis i rekruttperioden i programmet, og om ikke lenge må deltakere forlate Setnesmoen leir i Åndalsnes.

For mange er de knallharde fysiske utfordringene i Dag Otto Lauritzens (66) militærregime den største utfordringen, men for skuespiller og forfatter Iben Akerlie (35) var det noe helt, helt annet som gnagde aller mest.

Nemlig kameraene.

- Slet veldig

Til Se og Hør forteller 35-åringen at hun følte at TV-crewet var på henne hele tiden.

- Fra du sto opp til du la deg! Jeg følte vi ble filmet konstant. De var jo med på fridagene våre også, selv om vi vel egentlig aldri hadde en fridag, forklarer hun, noe oppgitt.

- Så hvordan opplevde du det?

- Jeg slet veldig med det. Jeg var ikke forberedt på det i det hele tatt. Det var mye jeg var redd for, men jeg hadde jeg ikke sett for meg at akkurat dette skulle være et spesielt stort problem.

Hun fortsetter:

- Men så viste det seg at jeg ble veldig, veldig ukomfortabel med det. Det tok lang tid å akseptere, egentlig. For så å bli vant til det. Det var så invaderende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.