- Tok kokain i skjul

Da kameraene var slått av, skal TV-stjernen ha dratt på byen for å kjøpe narkotika...

ALVORLIGE BESKYLDNINGER: Deltakerne i MTVs realityserie «Jersey Shore» beskyldes for å ha vært med å dekke over at en av dem ruset seg på kokain under innspillingen av den andre sesongen. Foto: Promo
ALVORLIGE BESKYLDNINGER: Deltakerne i MTVs realityserie «Jersey Shore» beskyldes for å ha vært med å dekke over at en av dem ruset seg på kokain under innspillingen av den andre sesongen. Foto: Promo Vis mer
SEHER.NO: MTV-programmet «Jersey Shore» - som følger åtte ungdommer som deler hus i sommerferien - ble i fjor en av USAs mest populære realityserier.

Men nå står seriens popularitet i fare, etter at innspillingen av sesong nummer to - som for tiden foregår i Miami, Florida - har blitt rammet av en narkotikskandale.

En kilde sier til nettstedet Radaronline.com at en av deltakerne flere ganger har ruset seg på kokain, mens kameraene var slått av.

- Deltakerne er veteraner nå, og vet hvordan de skal riste av seg kameraene når de vil. Miami er en stor narkotika-by, og når denne deltakeren ville ruse seg var det ikke vanskelig.


Alle de andre deltakerne skal ifølge kilden ha visst om kokain-misbruket, men gått med på å holde det hemmelig for TV-produsentene.

- Alle visste det, men ingen sladret. De kjenner hverandre så godt. Men de vil aldri innrømme at det skjedde.

Ingen av deltakerne i «Jersey Shore» har foreløpig kommentert de narkotika-beskyldningene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er den nye Megan Fox