AVHENGIG: Lindsay Lohan benektet at hun var avhengig av kokain under et intervju med Oprah Winfrey, men skuespillerens narkolanger mener noe annet. Foto: FameFlynet
AVHENGIG: Lindsay Lohan benektet at hun var avhengig av kokain under et intervju med Oprah Winfrey, men skuespillerens narkolanger mener noe annet. Foto: FameFlynetVis mer

- Tok kokain 20 ganger i uken

Lindsay Lohans narkolanger avslører skuespillerens løgner.

SEOGHØR.NO: I flere år har Lindsay Lohan (27) skapt overskrifter for sin ville festing og ukontrollerte rusmisbruk. Nylig la hun seg inn på en avvenningsklinikk, med så langt positivt utfall.

Etter at Lindsay kunne sjekke ut av avvenningsklinikken har hun benyttet tiden til å gi flere intervjuer på TV. Et av disse var med talkshowdronningen Oprah Winfrey (59).
 
Nå har det kommet frem at skuespilleren serverte Winfrey løgn etter løgn om hvordan hennes narkotikamisbruk har utartet seg.

Før Lindsay sjekket inn på klinikken fortalte hun til programlederen Pierce Morgan at hun kun hadde brukt kokain tre eller fire ganger. I det ferske intervjuet med Oprah hevdet Lindsay derimot at det korrekte tallet var mer rundt 10-15 ganger.


Men ifølge en av Lindsays narkolangere kunne filmstjernen bruke det narkotiske stoffet opptil 20 ganger iløpet av en uke. 

- Det at Lindsay sier at hun kun har brukt kokain 10-15 ganger er en løgn. Jeg har personlig sett Lindsay sniffe kokain minst 20 ganger i løpet av en uke da hun var helt ute av kontroll og festet hver eneste dag i New York for noen måneder siden, forteller kilden til Amygrindhous.com.

- Alle vet at Lindsay har vært avhengig av kokain i flere år. Det er trist at hun nok en gang prøver å forvirre befolkningen. Hun er så absolutt avhengig av både alkohol og kokain, fortsetter kilden.

I intervjuet med Oprah innrømmet Lindsay at hun er en alkoholiker, men benektet å være avhengig av kokain. 

LES OGSÅ:   Tok overdose bare 18 år gammel