Winona Ryder og Johnny Depp:

- Tok ikke vare på meg selv

Winona Ryder åpner seg opp om tiden etter bruddet med Johnny Depp i nytt intervju.

BRUDD: Johnny Depp og Winona Ryder datet fra 1989 til 1993. Foto: Shutterstock / Alan Berliner / BEI / REX / NTB
BRUDD: Johnny Depp og Winona Ryder datet fra 1989 til 1993. Foto: Shutterstock / Alan Berliner / BEI / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Johnny Depp (59) og Winona Ryder (50) var blant de hotteste parene i Hollywood på begynnelsen av 90-tallet, men så tok kjærligheten slutt.

I et nylig intervju med Harpers Bazaar åpner Ryder seg nå opp om tiden etter bruddet, og om hvordan det satte henne ut av spill.

Stjerneparet møttes på en filmpremiere i New York City i 1989, og ble forlovet året etter. På høyden av deres forhold tatoverte til og med Depp «Winona Forever» på overarmen. Etter bruddet i 1993 ble likevel tatoveringen endret til «Wino forever».

I samme periode var også Ryder på toppen av sin skuespillerkarriere. Bruddet med Depp, og presset hun kjente på fra Hollywood, gjorde at hun gikk inn i en tung periode i livet.

- Filmindustrien er brutal. Du jobber konstant, men hvis du vil ta en pause får du virkelig høre det, og trues med at det er slutten på karrieren.

I 2001 ble Ryder arrestert, etter å ha stjålet klesvarer til en verdi av 5560 dollar, nærmere 55 000kr. Hun ble på den tiden dømt til 480 timer samfunnstjeneste.

Etter bruddet, butikktyveriet og mangelen på nye store filmjobber søkte skuespilleren etter hvert hjelp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer