Winona Ryder og Johnny Depp:

- Tok ikke vare på meg selv

Winona Ryder åpner seg opp om tiden etter bruddet med Johnny Depp i nytt intervju.

BRUDD: Johnny Depp og Winona Ryder datet fra 1989 til 1993. Foto: Shutterstock / Alan Berliner / BEI / REX / NTB
BRUDD: Johnny Depp og Winona Ryder datet fra 1989 til 1993. Foto: Shutterstock / Alan Berliner / BEI / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Johnny Depp (59) og Winona Ryder (50) var blant de hotteste parene i Hollywood på begynnelsen av 90-tallet, men så tok kjærligheten slutt.

I et nylig intervju med Harpers Bazaar åpner Ryder seg nå opp om tiden etter bruddet, og om hvordan det satte henne ut av spill.

Stjerneparet møttes på en filmpremiere i New York City i 1989, og ble forlovet året etter. På høyden av deres forhold tatoverte til og med Depp «Winona Forever» på overarmen. Etter bruddet i 1993 ble likevel tatoveringen endret til «Wino forever».

HER VAR HAN: Johnny Depp befant seg i Newcastle da dommen kom i rettssaken mellom han og ekskona Amber Heard. Vis mer

I samme periode var også Ryder på toppen av sin skuespillerkarriere. Bruddet med Depp, og presset hun kjente på fra Hollywood, gjorde at hun gikk inn i en tung periode i livet.

- Filmindustrien er brutal. Du jobber konstant, men hvis du vil ta en pause får du virkelig høre det, og trues med at det er slutten på karrieren.

I 2001 ble Ryder arrestert, etter å ha stjålet klesvarer til en verdi av 5560 dollar, nærmere 55 000kr. Hun ble på den tiden dømt til 480 timer samfunnstjeneste.

Etter bruddet, butikktyveriet og mangelen på nye store filmjobber søkte skuespilleren etter hvert hjelp.

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har på ingen måte gått ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. Som dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

Videre forteller hun om en psykolog som sa hun måtte være snillere med seg selv.

- Jeg husker jeg spilte denne karakteren som endte opp med å bli torturert i et chilensk fengsel. Jeg så på disse falske blåmerkene og kuttene i ansiktet mitt fra innspillingen, og husker jeg så på meg selv og sa: «Dette er det jeg gjør mot meg selv på innsiden». Fordi jeg tok ikke vare på meg selv, forteller Ryder i intervjuet.

I dag skal forholdet mellom de to eksene være bra, og Ryder uttrykte støtte til Depp under rettssaken mot The Sun i 2020.

På forsiden av en utgave av avisen hadde de kalt Depp en «konebanker», etter Amber Heards (38) innlegg i Washington Post i 2018, som senere utviklet seg til den mye omtalte ærekrenkelsesrettssaken mellom de to.

AVGJORT: Johnny Depp vant en knusende seier i søksmålet mot ekskona, Amber Heard må betale 15 millioner dollar til eksmannen. Video: Reuters Vis mer

- Han er en ekte og ærlig mann, en virkelig god mann, utrolig kjærlig, ekstremt omsorgsfull, og han var så veldig beskyttende overfor meg og menneskene han elsker. Jeg følte meg så veldig, veldig trygg med han. Jeg vil ikke kalle noen en løgner, men fra min erfaring med Johnny er det umulig å tro at slike forferdelige påstander er sanne, sa hun i en uttalelse, som ble lest opp i rettssaken mot The Sun i 2020.

LES OGSÅ: Johnny Depp: - Datteren min kom ikke i bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer