- Tok ikke livet sitt

Jan Werners familie reagerer sterkt på selvmordsryktene etter sønnens bortgang.

BESTEVENNER: Febe Rognstad var Jan Werners manager og bestevenn. Hun har ennå ikke klart å ta sorgen innover seg. Foto: Se og Hør
BESTEVENNER: Febe Rognstad var Jan Werners manager og bestevenn. Hun har ennå ikke klart å ta sorgen innover seg. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Både Jan Werners familie og jeg tar sterkt avstand fra selvmordsryktene som har oppstått i kjølvannet av hans død. Han var i bedre humør enn på lenge og så frem til både ny platelansering og et stort show i Oslo Konserthus. Jeg fant ham liggende i senga på sitt eget soverom og det var ingen omstendigheter der som peker mot selvmord. Han hadde eksempelvis ikke etterlatt seg noe brev, forteller en beveget Febe Rognstad (30) til Se og Hør.

Febe var Jan Werner Danielsens (30) manager og beste venninne, og ønsker å viderebringe at hans foreldre Thor Egil og Helle mener sønnen døde en naturlig død.

Jan Werner ble funnet død i sin leilighet fredag ettermiddag og både politiet og flere medier har gjennom helgen meldt at hans død skyldtes en personlig tragedie.

- Jeg ønsker ikke å spekulere på årsakene til min beste venns død. Det vil obduksjonen gi endelig svar på, sier Febe Rognstad.

- Det som teller er at en stor stemme har stilnet og et fantastisk menneske er gått bort...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer