Stian «Staysman» Thorbjørnsen og Petter «Katastrofe» Kristiansen:

Tok hver sin tatovering etter ellevill kompis-diskusjon

Stian har «Petter Katastrofe er bedre enn meg i alt» foreviget på låret, mens Petter mener han er «i skyggen av Staysman».

ARTISTKOLLEGER OG VENNER: Petter Kristiansen og Stian Thorbjørnsen er overbevist om at den andre er best. Foto: NTB Scanpix
ARTISTKOLLEGER OG VENNER: Petter Kristiansen og Stian Thorbjørnsen er overbevist om at den andre er best. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I fjor startet diskusjonen mellom artistkompisene Stian «Staysman» Thorbjørnsen og Petter «Katastrofe» Kristiansen om hvem som er «best» av de to.

Til Se og Hør forteller Staysman at diskusjonen er like levende i dag som i fjor, og at de derfor bestemte seg for å tatovere hvert sitt personlige ståsted om hverandre på kroppen.

Rett før helgen tatoverte nemlig Stian disse ordene: «Petter Katastrofe er bedre enn meg i alt», på låret, mens Petter tatoverte «i skyggen av Staysman» på sitt.

Og det står de ved.

Saken fortsetter nedenfor.

Elsker den nye tattisen til @staysman 😂 Tusen takk til @sabelinktattoo ❤️

Et innlegg delt av Petter Katastrofe (@petterkatastrofe)

Elsker den nye tattisen til @petterkatastrofe 😂 Tusen takk til @sabelinktattoo ❤️

Et innlegg delt av Stian Thorbjørnsen (@staysman)

- Jeg mener det som står der. Petter er bedre enn meg i alt. Det er få mennesker jeg har møtt som er flinkere enn Petter'n. Han er en ufattelig dyktig produsent og tekstforfatter. Han har det talentet jeg gjerne skulle hatt, sier Stian til Se og Hør over telefonen.

- Tror du Petter mener at du er bedre enn ham?

- Ja, jeg tror han mener at han er i skyggen av Staysman. Han mente det i hvert fall da han tatoverte det. Men jeg vet ikke. Jeg mener han overhodet ikke er det, flirer han.

At de gikk så langt som å tatovere diskusjonen var nesten en krangel i seg selv. Stian hadde truet med å forevige meningen sin, men da skulle ikke Petter være noe dårligere.

- Vi hadde en kompisdiskusjon av hvem av oss som er best; «Du er best!», «Nei, du er best!». Da sa jeg at skulle tatovere at Petter er best, og da skulle han tatovere «i skyggen av Staysman.»

På vei fra en spillejobb i Lillehammer ble det gjort. Kompisene stoppet innom Sabel Ink Tattoo i Brumunddal og gjorde alvor av internspøken.

«20 kilo ekstra»

Det er ikke første gang Stian har skapt overskrifter for blekket han foreviger på kroppen.

I 2014 tatoverte han sangtittelen «20 kilo ekstra» før han og artistkollegaen Lasse «Lazz» Jensen skulle opptre på VG-lista på Rådhusplassen.

Deretter tok han «en Ari Behn» og tatoverte terningkastet han fikk for boken sin på armen.

Terningen har senere fått selskap av logoen til Melodi Grand Prix, etter deltakelsen med Lasse «Lazz» Jensen, logoen til «Skal vi danse» og «Beat for beat.»

LES OGSÅ: - Jeg er stolt av kroppen min

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer