PÅ BEDRINGENS VEI: Etter tre opphold på avrusningsklinikk er Kelly endelig rusfri. Foto: All Over Press
PÅ BEDRINGENS VEI: Etter tre opphold på avrusningsklinikk er Kelly endelig rusfri. Foto: All Over PressVis mer

Tok hundre piller om dagen

Men etter tre forsøk på avrusning er Kelly Osbourne endelig rusfri.

SEHER.NO: Hun er bare 23 år gammel, men i ti av disse årene har rockedatteren Kelly Osbourne vært avhengig av alkohol og narkotika. Nå forteller Ozzy Osbournes yngste datter om narkohelvetet som endte med at hun tok hundre piller om dagen.

- Alle stemmene i holdet mitt fortalte meg at jeg ikke var verdt noen ting, sier The Osbournes-stjernen ifølge The Sun, og avslører at mamma Sharon (55) reddet livet hennes ved å slå henne for å hindre at hun falt i koma etter en overdose.

Ifølge Kelly var hun rusavhengig allerede som 13 åring og det først er nå - etter tre opphold på avrusningssenter - at hun er endelig rusfri.

Heldigvis ser det nå ut til å gå riktig vei for Kelly igjen. For selv om 23-åringens musikkarriere aldri tok helt av, er hun nå det nye ansiktet til TV-programmet "Project Catwalk" - den britiske versjonen av Designerspirene.

Kelly erstatter dermed modell og skuespillerinne Elixabeth Hurley (42), som har vært programleder for "Project Catwalk" tidligere.

LES OGSÅ: Mamma Osbournes kropp er tidenes plastikk-suksess

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.