George Clooney:

- Tok henne lang tid

George Clooneys frieri til Amal forløp neppe helt slik han hadde forestilt seg.

BETENKNINGSTID: Da George Clooney gikk ned på et kne og fridde til Amal Clooney gikk det ikke helt etter planen. Foto: Anthony Harvey / REX / NTB
BETENKNINGSTID: Da George Clooney gikk ned på et kne og fridde til Amal Clooney gikk det ikke helt etter planen. Foto: Anthony Harvey / REX / NTB Vis mer
Publisert

Trolig ville nok de fleste fans av Hollywood-stjernen George Clooney (59) hoppet i taket og umiddelbart gitt sitt «ja» hvis han hadde gått ned på kne og fridd.

Dette var imidlertid ikke tilfellet for hans nåværende kone Amal Clooney (42), som skal ha tatt seg god tid til å tenke over spørsmålet, som hun fikk servert i april 2014.

Det forteller George i et ferskt intervju med CBS, som er gjort i anledning hans kommende film «The Midnight Sun».

- Vi snakket aldri om ekteskap da vi datet, og jeg spurte henne ut av det blå. Det tok henne lang tid å si ja. Jeg sto på kne i rundt 20 minutter. Til slutt sa jeg: «Hør her, hoften min kommer til å gå ut av ledd». Vi har fortalt historien til foreldrene hennes, og de sa bare: «Er det noe galt med hoften din?», forteller skuespilleren i intervjuet.

STJAL SHOWET: Tvillingguttene Brian og John Mulroney har fått mye oppmerksomhet etter deres opptreden som brudesvenn. Video: AP Vis mer

Endret alt

Som de fleste har fått med seg aksepterte Amal omsider frieriet, og de to ga hverandre sitt ja i Venezia i Italia, fem måneder senere.

Til CBS legger ikke Clooney skjul på at det å gifte seg med Amal endret alt for ham.

- Det er ingen tvil om at det å ha Amal i livet mitt, endret alt for meg. Det er ikke et spørsmål en gang. Det var første gang at alt hun gjorde og alt ved henne var mye viktigere enn noe med meg, fortsetter han.

Vis mer

To år etter bryllupet endret livet til Hollywood-paret seg drastisk. Da fant de nemlig ut at de ventet tvillingene, Alexander og Ella (3).

Overfor CBS forklarer Clooney at han og konen egentlig aldri snakket om å få barn, men slik ble det altså. Under en ultralyd fikk de først vite at de ventet en gutt, før det plutselig kom fram at det var ikke bare en, men to som lå inni magen. Dette kom som et stort sjokk for skuespilleren, som forklarer at han var innstilt på bare ett barn.

I dag er han imidlertid glad for at tvillingene har hverandre.

SMÅBARNSFORELDRE: George og Amal Clooney kunne i 2017 juble over å bli foreldre for første gang til tvillingene Alexander og Ella. Foto: Anthony Harvey / REX / NTB
SMÅBARNSFORELDRE: George og Amal Clooney kunne i 2017 juble over å bli foreldre for første gang til tvillingene Alexander og Ella. Foto: Anthony Harvey / REX / NTB Vis mer

Som nevnt er skuespillerens neste film like rundt hjørnet. Filmen ble innspilt før pandemien inntraff, og siden da har han tilbrakt tiden hjemme som alle andre, noe han innrømmer at han ikke er vant til.

- Det er en stund siden jeg vasket 15 puljer med klær på en dag, vasket gulv og malt dører. Jeg sier alltid at jeg føler meg som moren min i 1964 fordi hun hadde to barn og fikk ingen hjelp. Jeg vet ikke hvordan hun klarte det. Jeg har mer sympati for henne nå enn noen gang, sier han.

GÅR GALT: Et frieri i realityserien «Temptation Island» blir slaktet av seerne. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Ble tatt på senga

Det skal imidlertid nevnes at det ikke er første gang George forteller om frieriet. I et intervju med Hollywood Reporter i 2017 gikk han nærmere inn på hvordan frieriet fant sted. Det var etter en middag bestående av pasta at skuespilleren stilte det store spørsmålet.

- Da vi drakk champagne etter middagen, fortalte jeg henne at det lå en lighter til å tenne lys i skuffen og da fant hun ringen, fortalte han.

Også i dette intervjuet la han ikke skjul på at Amal ble svært sjokkert og tok seg god tid til å gi ham et etterlengtet svar.

- Hun sa bare «Goody, Goody», noe som ikke er så veldig romantisk, fortsatte skuespilleren.

LYKKELIG SLUTT: Til tross for at George Clooney fryktet det verste da Amal måtte tenke seg om, giftet de seg til slutt. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB
LYKKELIG SLUTT: Til tross for at George Clooney fryktet det verste da Amal måtte tenke seg om, giftet de seg til slutt. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB Vis mer

George la ikke skjul på at han var redd for hva svaret kom til å bli og bekymringen for at Amal syntes det var for tidlig var tilstedeværende. Heldigvis endte alt godt.

- Men det var ingen tvil om at vi var riktig for hverandre og at vi var et godt team. Vi ble et team og med det samme følte vi oss lykkelige, og vi har vært det siden, la han til.

PLANLEGGER FRIERI: I et intervju med Vanity Fair avslører Durek Verrett at han har planlagt å fri til sin kjæreste, prinsesse Märtha Louise. Vår kongehusekspert svarer på om det i framtiden er mulig at Durek blir prins av Norge. Vis mer

- Det mest naturlige i verden

Amal på sin side har tidligere lettet på sløret overfor amerikanske Vogue om hvorfor hun forelsket seg i skuespilleren. Det var nemlig i feriehuset til George i Italia at hun fikk øynene opp for ham. Hun hadde blitt invitert med av en venn som fra før av var sikker på at de to kom til å bli en god match.

Allerede ved første øyekast tok Amal, George med storm. Det var imidlertid under deres første date på en av Londons fineste restauranter at Amal først falt for ham.

- Før den opplevelsen hadde jeg et ønske om at kjærlighet kunne være så overveldende og uten krav til veiledning eller valg.

Og denne kvelden følte Amal at hun hadde funnet det.

- Det føltes ut som det mest naturlige i verden, sa hun.

LES OGSÅ: Bekymret for familiens sikkerhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer