Brad Pitt og Jennifer Aniston:

- Tok «hemmelig» telefon til Jennifer etter skilsmissen

Pitt skal ha vendt seg til ekskona etter skilsmissen fra Angelina Jolie.

TO EKSKONER: Da Brad Pitt skilte seg fra Angelina Jolie i 2016, skal han ha tatt kontakt med sin første kone, Jennifer Aniston. Foto: NTB Scanpix
TO EKSKONER: Da Brad Pitt skilte seg fra Angelina Jolie i 2016, skal han ha tatt kontakt med sin første kone, Jennifer Aniston. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brad Pitt (55) og Jennifer Aniston (50) kan kanskje sies å være et av de mest berømte Hollywood-parene gjennom tidene. Det har vært skrevet mangt og mye om det superkjente paret siden de valgte å avbryte ekteskapet i 2005 etter fem år som mann og kone.

Pitt og Aniston giftet seg i et overdådig og ekstravagant bryllup i 2000, og var i mange år et av verdens mest ettertraktede kjendispar.

Etter hvert brast imidlertid lykken, og du kjenner sikkert til historien: Pitt fant kjærligheten med skuespillerkollegaen Angelina Jolie (44), som han møtte under innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith» i 2005 - samme år som han tok ut separasjon fra Aniston.

Pitt og Jolie begynte å date rett etter førstnevntes skilsmisse, og ble kjærester samme år. I 2014 giftet de seg etter mange års samliv, men allerede to år etter kom sjokknyheten om at superparet skulle skilles.

Nå kommer det frem at Brad Pitts tidligere kone, Jennifer Aniston, skal ha hatt en spesiell rolle etter skilsmissen mellom «Brangelina» i 2016.

DEN GANG DA: Jennifier Aniston og Brad Pitt var et verdens hotteste par på starten av 2000-tallet. Nå kommer det frem nye detaljer om forholdet deres. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Jennifier Aniston og Brad Pitt var et verdens hotteste par på starten av 2000-tallet. Nå kommer det frem nye detaljer om forholdet deres. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ringte rett etter bruddet

Den britiske tabloidavisen The Mirror, som henviser til Us Weekly, skriver at Brad Pitt skal ha ringt til ekskjæresten etter at skilsmissen fra Angelina var et faktum.

Pitt skal nemlig ha vendt seg til Aniston og søkt råd hos henne på grunn av alt stresset han opplevde da forholdet til Jolie raknet.

Jennifer Aniston filmes på rød løper og på gata Video licensed from Splash Vis mer

Han skal ha fortalt den tidligere kona om problemene han opplevde i kjølvannet av skilsmissen, og ifølge anonyme kilder skal de også ha mimret om gamle dager under telefonsamtalen.

Samtalen mellom det tidligere ekteparet skal ha forløpt uten at noen romantiske følelser ble vekket til live igjen, og Aniston og Pitt skal ha blitt enige om å fortsette å bare være venner.

Under samtalen skal de to også angivelig ha begravet stridsøksen en gang for alle - og Pitt skal ha bedt om unnskyldning for alle de nedsettende og sårende kommentarene som har kommet Anistons vei etter at de ble skilt i 2005.

Han har nemlig flere ganger gjennom årenes løp beskrevet ekteskapet med Aniston i negative ordelag, og har også uttalt at ekteskapet med henne «ga ham et kjedelig liv».

«Venner for livet»-skuespilleren skal likevel ha tilgitt eksmannen for de sårende kommentarene - etter at han ba om unnskyldning.

Gjenforent tidligere i år

Til tross for at Aniston og Pitt neppe har hatt det beste forholdet etter at ekteskapet deres tok slutt, kan det se ut til at de nå har blitt venner igjen - en gang for alle.

Da Jennifer Aniston fylte 50 år i februar, var nemlig eksmannen til stede i 50-årslaget. Festen ble arrangert på et ærverdig hotell i Los Angeles, og en rekke kjente fjes hadde tatt turen for å feire den store stjernen.

På vei inn i festlokalene ble altså ingen ringere enn eksmannen Brad Pitt observert - men ifølge en kilde skal Aniston i forkant av selskapet ha vært usikker på om hun skulle invitere ham.

- Noen gjorde Brad oppmerksom på invitasjonen til å delta på Jennifers bursdagsfest, og han takket ja. Han ønsket å støtte Jennifer, og det var en viktig anledning, sa en kilde til E News i februar.

KAOTISK: Da Jennifer Aniston gjestet «The Ellen Show» med Ellen DeGeneres, fortalte hun om flyturen til Mexico som ikke gikk helt som planlagt. Vis mer

Ifølge kilden bestemte Jennifer seg for å invitere alle som har vært en del av livet hennes - og det skal ha betydd mye for 50-åringen at Brad var der for å markere den store dagen.

- Hver eneste person som er glad i Jennifer deltok. Det inkluderte Brad. Festen var en feiring av Jennifers liv, og Brad var lenge en stor og viktig del av det. Jennifer diskuterte frem og tilbake med vennene sine om hun skulle invitere ham, fortalte kilden videre.

MENER HUN ER DEN RETTE: Hollwood-stjernens foreldre har angivelig et ønske om at Jennifer og Brad skal gifte seg på nytt. Foto: NTB Scanpix
MENER HUN ER DEN RETTE: Hollwood-stjernens foreldre har angivelig et ønske om at Jennifer og Brad skal gifte seg på nytt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Familien prøver å gjenforene dem

I fjor ble Aniston singel enda en gang, da ekteskapet med Justin Theroux (47) tok slutt. Etter at begge Hollywood-stjernene ble single igjen, er Jennifer og Brad blitt koblet til hverandre en rekke ganger. Pressen fortsetter stadig med å børste støv av det avbrutte ekteskapet.

I juni i fjor kom det frem at foreldrene til Brad, William (77) og Jane Pitt (79), visstnok gjorde «alt i sin makt» for å gjenforene sønnen med Jennifer.

Til kjendismagasinet Life & Style hevdet en kilde at Brads foreldre aldri har sett på Angelina Jolie som «den rette» for sønnen. Selv om foreldrene er takknemlige for alle barnebarna, prøver de å påminne sønnen om «hvem han egentlig elsker».

Vis mer

- De prøver desperat å overbevise Brad om at Jen har vært den rette for ham hele tiden. Brads foreldre vil at de skal gifte seg igjen, hevdet en kilde overfor magasinet, og la til:

- Noen av Brads beste venner mener også han bør gi forholdet med Jennifer en ny sjanse. Det største presset kommer riktignok fra foreldrene.

LES OGSÅ: Se de nye bildene av kronprinsfamilien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer