Tok helt av på Tusenfryd

Ole Einar Bjørndalen måtte bli med på utallige «selfies».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne sommeren har Tusenfryd introdusert noen av Nickelodeons favorittfigurer i parken. Ole Einar Bjørndalen (42) frydet seg med blant annet SvampeBob Firkant, Patrik Stjerne og Bleke Fangarm.

Skiskytterkongen var på besøk i parken for å melde seg inn i fanklubben til SvampeBob, og samtidig hilse på ivrige skiløpere fra distriktet som koste seg med attraksjonene.

- Det er alltid hyggelig å møte barn og unge som driver med det samme som meg. Og når de i tillegg har en fornøyelsespark som denne der de kan koble av og ha det gøy, så er det jo perfekt, sier Ole Einar til Se og Hør.

SELFIE: Ole Einar Bjørndalen benyttet anledningen til å ta en selfie med Svampebob på Tusenfryd.
SELFIE: Ole Einar Bjørndalen benyttet anledningen til å ta en selfie med Svampebob på Tusenfryd. Vis mer


 
Selv var han til stede på Tusenfryd for første gang.

- Da jeg var liten ble det en tur til Liseberg og til København, minnes tidenes mestvinnende vintersportsutøver.
 
Det er tydelig at Bjørndalen har barnetekke, og han har tidligere uttalt til Dagbladet at han har en drøm om å selv få barn.

- Joda, jeg har lyst på unger. Var det ikke Arve Tellefsen som ble far da han var 60? Jeg har god tid. Og så har jo søsknene mine flust med unger. Jeg er onkel til åtte, sa han.

KOSTE SEG: Ole Einar Bjørndalen koste seg på Tusenfryd. Her med Mina Lilleheier (14).
KOSTE SEG: Ole Einar Bjørndalen koste seg på Tusenfryd. Her med Mina Lilleheier (14). Vis mer

Modum-gutten ble høsten 2012 singel igjen, etter at han og kona Nathalie Santer-Bjørndalen (42) gikk fra hverandre etter seks års ekteskap.

Etter bruddet med kona, som selv la opp som skiskytter i 2008, fortalte Bjørndalen til Se og Hør at situasjonen som «nysingel» var uvant for ham:

EKS-KONA: Ole Einar Bjørndalen med eks-kona Nathalie Santer Bjørndalen.  Foto: Se og Hør
EKS-KONA: Ole Einar Bjørndalen med eks-kona Nathalie Santer Bjørndalen. Foto: Se og Hør Vis mer

– Man er jo sin egen herre og kan gjøre det man vil hele tiden. Det er en ny situasjon for meg, så det er litt spesielt.

Jubelen var stor blant sportsinteresserte nordmenn da det tidligere i år ble kjent at Bjørndalen fortsetter karrieren fram til VM i Holmenkollen i Oslo i 2016.

Under OL i Sotsji tidligere i år vant Bjørndalen to OL-gull, og stakk samtidig av med den gjeve tittelen «tidenes mestvinnende vinterolympier».

LES OGSÅ: Single Bjørndalen koste seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer