PUNGET UT: Lene Alexandra sier hun brukte omkring 130.000 kroner på håret sitt i året. Foto: Stella Pictures
PUNGET UT: Lene Alexandra sier hun brukte omkring 130.000 kroner på håret sitt i året. Foto: Stella PicturesVis mer

- Tok hårbehandlinger for 130.000 i året

Lene Alexandra Øien sier håret alltid har vært spesielt viktig for henne.

SEOGHØR.NO: At Lene Alexandra Øien (31) tidligere brukte mye mer penger enn de aller fleste på sitt eget hår, er en underdrivelse.

I et intervju med bladet KK forteller den personlige treneren at hun tidligere brukte omkring 130.000 på håret årlig.

- Fra naturen er jeg mellomblond. Etter Robinson-ekspedisjonen var målet å være en drømmekvinnetype. Boobs-Lene, med store pupper og langt, platinablondt hår. Jeg har regnet ut at jeg på den tiden tok hårbehandlinger for ca. 130.000 kroner i året. Riktignok hadde jeg sponsorer, men så vill er jeg ikke lenger, sier hun til KK.

Øien sier til bladet at håret alltid har betydd mye for henne. Det har ført til både opp- og nedturer i hjemmet under oppveksten.

- Håret har alltid vært veldig viktig for meg. Da jeg var ti tok jeg permanent i salongen til nabokona, og som 16-åring dro jeg fra Trøgstad til Oslo, klippet håret kort og farget det knall oransje. Mamma begynte å grine da jeg ringte hjem. En uke senere «skinnet» jeg meg. Da jeg kom inn til mamma på apoteket på Mysen, så hun bare på meg og sa: «Nei, så fin du var Lene». Hun skjønte at jeg kom til å gjøre som jeg ville og har aldri grått over håret mitt siden.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Advarer «Skal vi danse»-deltagerne