Tok godt tak i konas smekre rumpe

Tobarnsforeldrene Jessica Alba og Cash Warren koste seg på kjendisnachspiel.

FORELDRE: I august i fjor ble Jessica Alba og Cash Warren foreldre for andre gang til lille Haven Garner. Her koser de seg på Golden Globe-afterparty helgen som var. Foto: Stella Pictures
FORELDRE: I august i fjor ble Jessica Alba og Cash Warren foreldre for andre gang til lille Haven Garner. Her koser de seg på Golden Globe-afterparty helgen som var. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I helgen var det duket for den 69. Golden Globe-utdelingen i Hollywood, og som seg hør og bør var festlighetene spekket med superkjendiser.

Etter at showet på fasjonable The Beverly Hilton Hotel var ferdig, var det duket for heidundranes naschspiel. Som mange andre av kjendisene hadde skuespillerinne Jessica Alba (30) og ektemannen Cash Warren (33) tatt turen til «The Weinstein Companys» afterparty.

33-åringen var tydelig stolt over sin vakre kone, som for anledningen hadde byttet om fra den ene lekre Gucci-kjolen til den andre. Han klarte nemlig ikke å la være å ta et godt tak rundt hennes smekre bakende da de to var på vei inn for å nyte den barnefrie søndagskvelden.

Paret har barna Honor Marie (3) og lille Haven Garner (5 måneder).
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Samsayas far ønsket seg egentlig en sønn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer