FERSK: Harry Styles har fått tatovert en gigantisk sommefugl på øvre del av magen. Krigsskipet på venstre overarm er med på å identifisere at det nettopp er Styles. Foto: Lyam Sparkse / Flickr
FERSK: Harry Styles har fått tatovert en gigantisk sommefugl på øvre del av magen. Krigsskipet på venstre overarm er med på å identifisere at det nettopp er Styles. Foto: Lyam Sparkse / FlickrVis mer

Tok gigantisk tatovering på magen

Ungpikeidolet Harry Styles gjorde som Rihanna.

SEOGHØR.NO: One Direction-medlem Harry Styles (19) har blitt hekta på å ta tatoveringer, og har ifølge DailyMail nå rundt 30 permanente trykk på kroppen.

Den ferskeste er av en stor sommerfugl som han har fått tatovert på øvre del av magen, og under brystkassen.

Det er tatovøren selv som har lagt ut bildet på fotosiden Flickr.

Man kan ikke se ansiktet til Styles, men tatoveringen på venstre arm avslører at det er ham.

Styles har dermed «tatt en Rihanna», som i fjor høst fikk tatovert en gigantisk tatovering av den egyptiske gudinnen Isis under brystene, som en hyllest til bestemoren Dolly som måtte gi tapt for kreften.
 
Av andre tatoveringer den unge gutten har på kroppen er av stjerner, James Bonds lykke-gamblertall, krigsskip og søsterens navn skrevet på hebraisk.

Men én som ikke er spesielt begeistret for de mange tatoveringene er moren Anne Cox:

- Moren hans synes det har gått helt over stokk og stein med alle tatoveringene hans. Hun tror han er avhengig. Han har tatt flere enn 30 stykker bare i løpet av det siste året. Hun er bekymret for at blekket er grunnen til at han har så dårlig hud. Hun har sagt at han kan bli enda mer kvisete om han fortsetter.

LES OGSÅ: Lykken brast for Taylor Swift og Harry Styles