<strong>MØTTE TYV I DØRA:</strong> Tia Carrere ble tatt på senga da hun oppdaget en tyv i sin garderobe i Las Vegas mandag. Foto: Stella Pictures
MØTTE TYV I DØRA: Tia Carrere ble tatt på senga da hun oppdaget en tyv i sin garderobe i Las Vegas mandag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Tok garderobetyv på fersken

TV-stjernen ropte om hjelp til ingen nytte.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren og artisten Tia Carrere (45) - kjent fra «Wayne's World»-filmene - reiser for tiden rundt med en turnèversjon av TV-programmet «Skal vi danse».

Men da 45-åringen - som var med i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse» i 2006 - mandag skulle vise sine kunster i Las Vegas, ble kvelden alt annet enn en positiv opplevelse.

Da Tia kom inn i sin garderobe, overrasket hun nemlig en mann, som raskt presset seg forbi henne og løp av gårde.

Ifølge nettsiden TMZ.com oppdaget Tia raskt at to Iphone-telefoner, vesken hennes og en stor mengde kontanter hadde forsvunnet fra garderoben.

Men innen hun rakk å slå alarm, var tyven sporløst borte.

Tias dansekollega skal ifølge TMZ.com også ha blitt utsatt for den frekke tyven.

Foreløpig har politiet ikke arrestert noen mistenkte i forbindelse med innbruddene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Game of Thrones»-stjerne arrestert av politiet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer