Tok friår for ungenes skyld

- Jeg har hatt stor glede av å følge barna i hverdagen, sier filmregissør Harald Zwart.

GJORDE SUKSESS: Harald Zwart har blitt et kjent navn i Hollywood etter suksess med blant annet filmen «Karate Kid». Her er han sammen med hovedrolleinnehaverne Jackie Chan og Jaden Smith. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
GJORDE SUKSESS: Harald Zwart har blitt et kjent navn i Hollywood etter suksess med blant annet filmen «Karate Kid». Her er han sammen med hovedrolleinnehaverne Jackie Chan og Jaden Smith. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske filmregissøren Harald Zwart (46) har gjort suksess i Hollywood med filmer som «Den rosa panteren» og «Karate Kid».

Men etter innspillingen av den sistnevnte filmen - som hadde Will Smiths sønn Jaden og actionhelten Jackie Chan i hovedrollene - har det vært stille rundt Zwart.

Til VG sier regissøren at han sammen med kona Veslemøy har hatt et friår for å kunne tilbringe mer tid med barna Zander (9) og Stella (6).

– Jeg har hatt stor glede av å følge barna i hverdagen. Zander på tennis og Stella på dans. Det er jo dette som er det beste i livet. Det å være til stede når de vokser opp. Tiden vi har med barna går så altfor fort, og den kommer aldri tilbake. Før vi vet ordet av det er de ungdommer, og da er det vi som ønsker at de skal være mer til stede i våre liv, sier Zwart til avisen.

I august starter Zwart opptakene på sin femte Hollywood- film «The Mortal Instruments».

Den håper regissøren vil bli hans største suksess til nå.

– «Mortal Instruments» ble presentert for meg fra Sony for en tid tilbake, de har ventet på at jeg skulle lese boken. Da jeg fikk lest den tente jeg skikkelig, og så fikk prosjektet plutselig fart, sier han til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Langer ut mot norske filmer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer