Tok frem puppen på scenen

Nadya Suleman stilte seg lagelig til for hogg på dragshow i New York.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: 14-barnsmoren Nadya «Octomum» Suleman (37) ble realitykjendis etter at hun fødte åttlinger i 2009.

De siste årene har hun forsøkt å brødfø familien ved å blant annet kaste klærne og forsøke seg som lettkledd popstjerne. Denne uken kom det også frem påstander om at åttlingene blir seksuelt misbrukt, uten at Suleman har grepet inn.

Så da 37-åringen stilte opp på en «celebrity roast», der kjendiser drites ut, hos dragshowet Hot Mess fredag, bad hun vel om bråk. En av dragartistene fikk henne til å finne frem puppen på scenen og late som hun ammet en plastdukke.

Octomum prøvde å skjule brystet sitt med hendene og med dukken, mens dragartisten stadig prøvde å blotte frontpartiet hennes. 

Et klipp fra Sulemans egen pornofilm ble dessuten vist på storskjerm under showet, som foregikk på XL Nightclub i New York ifølge Splash News.

Se video fra Octomums sprø «celebrity roast» øverst i saken!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Hun har det veldig bra nå 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer