PUSH UP: Victoria Beckham mener kanskje hun har fått litt lite oppmerksomhet i det siste, så nå har hun gått tilbake til sitt gamle puppetriks. Foto: Stella Pictures
PUSH UP: Victoria Beckham mener kanskje hun har fått litt lite oppmerksomhet i det siste, så nå har hun gått tilbake til sitt gamle puppetriks. Foto: Stella PicturesVis mer

Tok frem det gamle puppetrikset

Victoria Beckham syns kanskje at hun har fått litt lite oppmerksomhet i det siste...

SEHER.NO: Har du fått for lite oppmerksomhet den siste tiden, Posh?

Victoria Beckham (34) har de siste månedene vært mer tildekket og påkledd enn vi har sett henne på lenge, og fotografene har ikke gitt henne like mye oppmerksomhet som tidligere.

Kanskje er en påkledd Victoria rett og slett for kjedelig?

Men Posh vet råd, og har nå tatt tilbake sitt gamle puppetriks, og plutselig er trebarnsmorens frontparti på "alles" lepper igjen.

Iført en svart, trang kjole fikk hun mye mer oppmerksomhet enn sin "husmor"-venninne, Eva Longoria (33) på vei ut av en restaurant i Hollywood fredag.

Den tidligere Spice Girls-stjernen elsker nemlig de trange kjolene, som får puppene hennes til å strutte som to ballonger.

I alle år har Posh nektet for at hun har tatt silikon, og har hele tiden hevdet at puppene hennes er naturlige. Men i et intervju i fjor avslørte hun selv at hun har silikonpupper.

Og i disse kjolene er vel ikke det vanskelig å se...

Se flere bilder av Posh nedenfor:
PUSH UP: Victoria Beckham mener kanskje hun har fått litt lite oppmerksomhet i det siste, så nå har hun gått tilbake til sitt gamle puppetriks. Foto: Stella Pictures
FØR: Victoria Beckham slik vi er vant med å se henne. Foto: All Over Press
PUPPETRIKS: Posh har fått mye oppmerksomhet for sine "ballongpupper". Foto: All Over Press
SILIKON: Det var i juli i fjor at Victoria Beckham innrømmet at hun har silikon. Foto: All Over Press
TILDEKKET: Victoria Beckham har kjørt en litt mer "konete" stil den siste tiden. Foto: All Over Press
TILDEKKET: De siste månedene har vi sett en mye mer tildekket Posh enn det vi er vant til. Foto: Stella Pictures