Julianne og Ulrik Nygård

Tok frekk tyv på fersken

Det kjente bloggparet har tatt forholdsregler.

FREKK TYV: Bloggparet Ulrik og Julianne Nygård forteller at de har hatt flere skumle opplevelser med fans. De har derfor sikret huset sitt ekstra godt. Det gjorde de lurt i. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FREKK TYV: Bloggparet Ulrik og Julianne Nygård forteller at de har hatt flere skumle opplevelser med fans. De har derfor sikret huset sitt ekstra godt. Det gjorde de lurt i. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I januar har den tiende sesongen av «Bloggerne» gått på TV 2, hvor vi atter en gang har fått et unikt innblikk i livene til flere av landets største internettpersonligheter.

Forrige sesong ble avsluttet med at Julianne Nygård (28), bedre kjent som Pilotfrue, fødte sitt aller første barn. Sønnen Severin kom til verden i midten av juni, og har nå rukket å bli et halvt år gammel. Den nye sesongen begynte der den forrige slapp, på fødestuen. Videre har fokuset selvsagt vært på mor, far og tilværelsen som nybakte foreldre.

FIN FAMILIE: Julianne og Ulrik hadde med lille Severin da Se og Hør intervjuet dem på lanseringen av den tiende sesongen til «Bloggerne». Foto: Nicolai Aagaard
FIN FAMILIE: Julianne og Ulrik hadde med lille Severin da Se og Hør intervjuet dem på lanseringen av den tiende sesongen til «Bloggerne». Foto: Nicolai Aagaard Vis mer

Gutten skal vokse opp i Nygård-parets nye bolig i Asker til 22 millioner, der babyrom, vogn og alt av utstyr sto klart lenge før den lille gutten var født. Nå forteller de derimot at de har tatt klare forholdsregler hva gjelder sikkerhet.

-Skremte meg

De har blant annet opplevd at noen har forsøkt å bryte seg inn i boligen.

- Det var et innbruddsforsøk her, rett etter at vi flyttet inn. Jeg var bortreist, sier Ulrik Nygård (39), Juliannes ektemann, til VG.

NY SESONG: Det er både kjente og nye fjes å se i den kommende sesongen av «Bloggerne». Video: TV2 Livsstil Vis mer

Avisen har publisert et større intervju med et kjente bloggparet, der de snakker om alt mellom himmel og jord. En del av intervjuet handler om hvorvidt paret noen ganger har følt seg utrygge eller om de har opplevd at fansen har vært for pågående.

Det har de gjentatte ganger. Da det ble kjent at de to hadde investert 22 millioner kroner i en ny bolig, kom folk kjørende inn på plassen for å fotografere. Andre ringte på, mens noen la igjen gaver til parets førstefødte barn. Pilotfrue beskriver det som hyggelig, men de bestemte seg likevel for å sette opp en port.

Porten er ikke det eneste sikkerhetstiltaket de har valgt å gjennomføre. De understreker at de ikke føler seg utrygge, men de tar ingen sjanser. De får ofte høre at de fortjener å bli spyttet på eller at Julianne bør bli «voldtatt med en kjepp». Derfor har de utstyrt huset med sensorer flere steder.

- Ingen kan gå inn på her uten at det blir varslet. Alt filmes og lagres. Vi har to ulike systemer, i tilfelle strømmen går, sier Ulrik.

På den måten ble de også varslet da en frekk innbruddstyv forsøkte å bryte seg inn. Han forsøkte å brekke opp vinduet til barnerommet da alarmen gikk.

- Det kan ha vært tilfeldig og ikke ha noe med bloggen å gjøre, men det skremte meg, sier Julianne til avisen.

Nye prioriteringer

De føler seg i det minste trygge om dagen, og det er bra, for de har ikke tid til å tenke på noe særlig annet enn vesle Severin. Da Se og Hør møtte paret i høst, kunne de fortelle om en stressende hverdag.

- Det blir mye søvnløse netter. Jeg trodde han skulle sove litt mer på dagen, sånn at jeg kunne få tid til å blogge, sminke meg og sove. Sånn er det ikke. Jeg har ikke tid til noe særlig mer enn han, lo Julianne overfor Se og Hør.

Det var på lanseringen av den tiende sesongen av «Bloggerne» at 28-åringen prater om det nye livet som småbarnsmor. Sammen med ektemannen fortalte hun om det hektiske livet.

Julianne har i mange år levd av å blogge, noe hun har planer om å fortsette med. Likevel kan hun avsløre at prioriteringene hennes har endret seg etter at Severin kom til verden.

- Ingenting handler om meg lenger. Alt handler om han, og sånn skal det være. Det er en veldig stor forandring, og jeg tror det er den største forskjellen på livet da og nå, sa hun.

Den nybakte pappaen skjøt følgende inn etter mors kommentarer om hvor tøft det kan være å ha en baby i hus:

- Jeg er litt heldigere, med tanke på at jeg jobber turnus og ofte bor på hotell. Kall det gjerne en slags pappaferie, og det er jo ikke alltid feil. Jeg tenker derimot selvfølgelig på hvordan det går hjemme, og om hun går rundt og blir svimmel av alt som er å gjøre, lo han.

TAR GREP: Blogger Caroline Berg Eriksen (31) er blitt mer varsom når det kommer til å dele bilder av døtrene med offentligheten. Her forklarer hun hvorfor. Reporter: Miriam Bakkejord. Video: Kevin Smilden Vis mer

- Fødselen var forferdelig

Det norgeskjente bloggparet har i en årrekke forsøkt å få barn sammen, noe som også har sørget for at lesertallet har vokst. De har vært åpne om utallige prøverørsforsøk, spontanaborter og andre problemer de har møtt på veien.

Lykken var derfor stor da de endelig ble foreldre for første gang tidligere i sommer. Julianne har derimot ikke lagt skjul på at det var en smertefull affære:

- Fødselen var helt forferdelig. Det gjorde faktisk jævlig vondt, for å si det rett ut, sa hun til Se og Hør under TV 2s høstlansering i Bergen i august.

- Ja, det var jævlig, ass. Eller, det var ikke jeg som måtte gjennom den, men til og med for meg var det vondt, skjøt ektemannen inn fra siden, før han lot kona fortsette:

- Smerten var én ting, for det er vi kvinner laget for å tåle. Men det at det tok så innmari lang tid var problematisk. Det tok 20 timer fra vannet gikk, som vil si at det gjorde vondt i 20 timer. Alt var heldigvis verdt det, men veldig mange sier at man glemmer smertene når det er over, sa hun, og fortsatte:

- Det er ikke sant, det er bare en klisjé.

LES OGSÅ: Derfor vekker kongens antrekk oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer