Lena Dunham:

Tok forholdet et steg videre

«Girls»-stjernen og kjæresten skal ha gitt hverandre sitt ja.

GIFT: Lena Dunham har gjort stor suksess opp gjennom årene. Nå har hun også gjort suksess på hjemmefronten. Foto: Matt Crossick / Pa Photos / NTB
GIFT: Lena Dunham har gjort stor suksess opp gjennom årene. Nå har hun også gjort suksess på hjemmefronten. Foto: Matt Crossick / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske filmskaperen og skuespilleren Lena Dunham (35), blant annet kjent fra HBO-suksessen «Girls», har giftet seg med kjæresten Luis Felber. Det skriver People.

Dunham bekreftet forholdet til Felber i april, under et intervju med The New York Times. Hun skal da ha sagt at de på tidspunktet hadde datet i noen måneder, ifølge magasinet.

- Det har gått noen måneder. Jeg føler meg veldig heldig, skal hun ha sagt den gang.

GIFTEKLAR: «Ex on the beach»-profil Henrik Borg skal gifte seg med sin svenske kjæreste Lisa. Nå ønsker han seg barn. Video: Rød Løper Vis mer

Mann og kone

Nå, nesten et halvt år senere, skal paret ha blitt smidd i hymens lenker. Verken Dunham eller Felber har så langt uttalt seg om bryllupet, men sistnevnte skal ha hintet om det på Instagram søndag.

Felber skal da ha delt The Zombies låten «This Will Be Our Year» på Instagrams historiefunksjon. Låttittelen oversatt blir «Dette blir vårt år».

Det var ikke kjent at paret hadde forlovet seg, men det har den siste tiden vært en ring å se på Dunhams finger på flere bilder på Instagram.

Til tross for at paret holder kortene tett mot brystet, har de ikke spart på kjærligheten. Tidligere i sommer kom det nemlig en aldri så liten hyllest til Felber, på skuespillerens Instagram-konto.

Til et svart-hvitt-bilde av seg og det som nå er hennes ektemann, skrev hun følgende:

«Gratulerer med dagen Luis. Da jeg var tre uker gammel i sentrum av Manhattan, ante jeg ikke at det ble født en baby i England (Winchester, ikke mindre!) Som ville skyte inn i livet mitt, iført en lime grønn fleecejakke og utfordre så mange av mine oppfatninger om meg selv og verden med magisk forlatelse», åpnet hun.

«POSTER GIRL»: Zara Larsson snakker om ny musikk, Kygo og den nye kjæresten, som dukker opp i en musikkvideo. Video: Rød Løper Vis mer

Videre skrev hun at hun mener alle som kommer i kontakt med ham, kreativt eller følelsesmessig, er heldige.

«Men jeg er den heldigste, for den jakken er nå i vår felles kommode. Varmen fra din kjærlighet er som solas varme, og dette blir året vårt, det tok lang tid før det kom», avsluttet hun.

Tidligere forlovet

Dunham har vært forlovet én gang tidligere. Det kunne hun avsløre da hun i januar 2020 stilte opp for et stort intervju med Cosmopolitan UK. Hun fortalte da at hun etter bruddet med ekskjæresten Jack Antonoff i 2017, begynte å date for å komme seg videre.

Hun skal da ha gått gjennom flere korte forhold, hvor én av mennene hadde fridd på et tidspunkt. Forlovelsen ble imidlertid også kortvarig.

AVSLØRER: Justin Theroux er en amerikansk skuespiller og var tidligere gift med Jennifer Aniston. Nå avslører onkelen at «alle» har uttalt navnet hans feil. Video: Se og Hør Vis mer

- Jeg hadde nettopp hatt en hysterektomi (kirurgisk fjerning av livmoren, journ.anm.), jeg hadde slått opp med kjæresten min, jeg var i ferd med å bryte med forretningspartneren min. Jeg hadde ingenting imot å kjøpe et par sko, heller ikke å forlove meg. Så kom jeg til et punkt hvor jeg bare sa «Vet du hva? Jeg har vært i forhold siden jeg var 15 år. Jeg har lov til å ta en pause», sa hun til magasinet.

Dunham ble som sagt singel i 2017, etter å ha datet Antonoff i fem år. Bruddet ble av det harde slaget, men det var ifølge Dunham selv på tide å fokusere på karrieren.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

- Vi forelsket oss da jeg var veldig ung. Jeg var 25. Jeg ser tilbake og vi hadde en fin reise, vi brydde oss mye om hverandre, men vet du hva? Vi begge hadde akkurat fått fart på karrierene våre og det var vår store lidenskap, fortalte hun til Cosmopolitan om forholdet til eksen.

Dunham har siden fått flere priser for sitt arbeid, blant annet to Golden Globe-priser for sitt arbeid i serien «Girls». Hun har også vært nominert til hele åtte Emmy-priser.

LES OGSÅ: Giftet seg i skjul

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer