George og Amal Clooney:

Tok flypassasjerene på senga med overraskende gaver

Clooney-paret kom medpassasjerene i forkjøpet.

GAVMILDE: Stjerneparet George og Amal Clooney tok nylig med seg gaver under en flyreise til London. Foto: NTB scanpix
GAVMILDE: Stjerneparet George og Amal Clooney tok nylig med seg gaver under en flyreise til London. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Passasjerende som befant seg på samme London-fly som George og Amal Clooney i forrige uke, så neppe for seg hva som ventet dem.

Som om synet av det berømte paret ikke var nok i seg selv, fikk de reisende seg en overraskelse av de sjeldne.

George og Amal viste seg fra sin sympatiske side, og overrasket passasjerende med passende gaver.​ Anledningen var at stjerneparet reiste med tvillingene, Ella og Alexander (seks måneder), som ble født i juni.

De nybakte foreldrene er tydelig bevisste på hvor mye lyd smårollinger kan lage - og for unngå sinte klager fra sinte passasjerer, kom de sine medreisende i forkjøpet.

Hodetelefoner

Paret dukket nemlig opp med støyreduserende hodetelefoner. Ifølge Page Six var de spesiallaget for flyturen og var preget med logoen til George Clooneys eget tequilamerke.

Det fulgte også med selvskrevne lapper:

«Tvillingene våre har nettopp oppdaget skriking! Håper dette gjør flyvningen litt roligere», sto det på lappene.

Selv om notisene ble skrevet på datamaskin, var de signert personlig av George og Amal.

Saken fortsetter nedenfor.

OVERRASKET: George og Amal Clooney tok med seg støyreduserende hodetelefoner på et London-fly nylig. Her under filmfestivalen i Venice i september. Foto: NTB scanpix
OVERRASKET: George og Amal Clooney tok med seg støyreduserende hodetelefoner på et London-fly nylig. Her under filmfestivalen i Venice i september. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Til og med Quentin Tarantino, som var om bord, brukte hodetelefonene, sier en kilde til Page Six.

Ifølge nettstedet var ikke hodetelefonene en nødvendighet. Babyene holdt nemlig seg i ro under hele flyturen.

- Babyene lagde ikke en eneste lyd, sier den hemmeligholdte passasjeren.

Ellevill pengegave

Det er ikke først gang at George Clooney viser seg fram sin gavmilde side. Tidligere denne uken avslørte en av hans nærmeste venner, Rande Gerber, at skuespillerstjernen hadde planlagt en helt spesiell gave for kameratene sine.

I et intervju, på showet «Headliners», fortalte Gerber om en kveld der Clooney inviterte kompisgjengen til en uforglemmelig aften:

Ifølge foretningsmannen, som er gift med Cindy Crawford, var totalt 14 av filmstjernens kompiser samlet til middag. Han forklarer at Clooney begynte med å holde en slags takketale for kompisgjengen:

- Hør, jeg vil at dere skal vite hvor mye dere har betydd for meg og hvor viktige dere er i livet mitt, folkens. (...) Jeg er så heldig som har dere alle, og jeg ville ikke vært der jeg er i dag uten dere. Derfor var det veldig viktig for meg, mens vi fortsatt er her alle sammen, å gi noe tilbake. Så, jeg vil at dere alle skal åpne koffertene deres.

Saken fortsetter under bildet.

STORSINNET: George Clooney delte ut millioner av dollar til flere av sine nærmeste venner. Her sammen med Rande Gerber og Cindy Crawford. Foto: NTB scanpix
STORSINNET: George Clooney delte ut millioner av dollar til flere av sine nærmeste venner. Her sammen med Rande Gerber og Cindy Crawford. Foto: NTB scanpix Vis mer

På hver av plassene rundt bordet sto det nemlig sorte designbagger.

- Vi åpner hver vår koffert, og der ligger det én million dollar i 20-dollarsedler. Hver eneste én av oss - 14 stykker - fikk én million dollar. Hver eneste én. Vi er i sjokk. Sånn: «Hva er dette?», sa Gerber.

Ifølge nettstedet The Richest har George Clooney en formue på omtrent 500 millioner dollar, eller i overkant av fire milliarder kroner.

LES OGSÅ: Prinsesse Estelle hentet juletre med mamma