Astrid Smeplass:

Tok fire måneder før hun kysset kjæresten for første gang

Sangstjernen åpner opp om intimgrensene sine, og hvordan hun møtte kjæresten for første gang.

ÅPNER OPP: Astrid Smeplass letter på sløret om kjæresten i ny podkast. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: Astrid Smeplass letter på sløret om kjæresten i ny podkast. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sangstjernen Astrid Smeplass (21) kunne i fjor avsløre til svenske Elle at hun hadde blitt kjæreste med kajakkpadler Per Christian Wessel.

Da 21-åringen nylig gjestet podkasten «Ida med hjertet i hånden», med programleder Ida Fladen (32), fortalte hun åpenhjertig om intimgrensene sine, og om hvordan kjæresten har endret henne.

I podkasten forteller popstjernen at det står veldig bra til med kjærligheten, og at hun og Per Christian har det veldig fint sammen. Likevel legger hun ikke skjul på at hun i perioder kan være vanskelig å være sammen med, på grunn av sitt hektiske liv.

- Gått flere måneder

Astrid sier at det fort kan bli intenst i perioder hvor hun jobber med å gi ut ny musikk, og at hun som konsekvens av dette kan få enkelte humørsvingninger.

Hun har heller ikke alltid vært like frempå eller selvsikker som hun virker nå. Spesielt har hun hatt problemer med intimsoner tidligere.

- Det har hendt at jeg har datet folk som jeg har vært veldig glad i, så har det gått noen måneder før vi har holdt hender og i det hele tatt på hverandre, også har jeg ikke klart å forklare at jeg synes det er vanskelig og noe jeg trenger å ta i mitt tempo, røper hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer