Astrid Smeplass:

Tok fire måneder før hun kysset kjæresten for første gang

Sangstjernen åpner opp om intimgrensene sine, og hvordan hun møtte kjæresten for første gang.

ÅPNER OPP: Astrid Smeplass letter på sløret om kjæresten i ny podkast. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: Astrid Smeplass letter på sløret om kjæresten i ny podkast. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sangstjernen Astrid Smeplass (21) kunne i fjor avsløre til svenske Elle at hun hadde blitt kjæreste med kajakkpadler Per Christian Wessel.

Da 21-åringen nylig gjestet podkasten «Ida med hjertet i hånden», med programleder Ida Fladen (32), fortalte hun åpenhjertig om intimgrensene sine, og om hvordan kjæresten har endret henne.

I podkasten forteller popstjernen at det står veldig bra til med kjærligheten, og at hun og Per Christian har det veldig fint sammen. Likevel legger hun ikke skjul på at hun i perioder kan være vanskelig å være sammen med, på grunn av sitt hektiske liv.

- Gått flere måneder

Astrid sier at det fort kan bli intenst i perioder hvor hun jobber med å gi ut ny musikk, og at hun som konsekvens av dette kan få enkelte humørsvingninger.

Hun har heller ikke alltid vært like frempå eller selvsikker som hun virker nå. Spesielt har hun hatt problemer med intimsoner tidligere.

- Det har hendt at jeg har datet folk som jeg har vært veldig glad i, så har det gått noen måneder før vi har holdt hender og i det hele tatt på hverandre, også har jeg ikke klart å forklare at jeg synes det er vanskelig og noe jeg trenger å ta i mitt tempo, røper hun.

På spørsmål fra Ida om hvorfor hun synes det er så skummelt med intimkontakt, svarer Astrid at det er fordi hun føler hun mister kontrollen. Hun må like en gutt veldig godt før hun eksempelvis aksepterer at en hånd plasseres på låret.

Intimgrensen har gjort at hun føler seg annerledes, fordi artister rundt henne ofte er veldig avslappet, viser hud og kan være seksuelle. Dette er noe Astrid selv har et stort ønske om å kunne være, mye fordi hun synes det er kult og befriende å se artister gjøre hva de vil, forteller hun i podkasten.

Saken fortsetter nedenfor.

- Han tar det i mitt tempo

Til tross for den strenge intimgrensen til sangstjernen endte hun likevel opp med kjæreste. I podkasten røper Astrid hvordan paret møttes for første gang.

- Vi møttes gjennom en felles venn, da vi var på kino. Jeg husker at vi var venner en stund, noe som sikkert hjalp før de romantiske følelsene kom inn i bildet og vi skjønte at her er det kanskje noe, sier hun, og fortsetter:

- Vi var mye sammen og gjorde masse ting sammen. Han presset meg aldri til å være intim, og det tror jeg er en av de første gangene jeg har opplevd at noen virkelig leser meg så godt og skjønner med en gang at «det her synes Astrid er litt vanskelig, og derfor tar jeg det i hennes tempo», forteller hun.

Selv om det føles riktig med Per, røper hun likevel at det tok flere måneder før de kysset for første gang.

- Fra da vi fikk romantiske følelser for hverandre, tok det kanskje fire måneder. Jeg merker at han har gjort meg trygg på en helt annen måte, og at det har føltes veldig befriende å ha blitt en mer intim person, forteller Astrid.

- MÅTTE GOOGLE: Astrid S ville imponere sine daværende svigerforeldre, men løgnen slo fort tilbake på artisten, som plutselig befant seg midt i en kattefødsel. Video: NRK Vis mer

Flyttet fra hverandre

Den folkekjære artisten har tidligere vært samboer med sin gode venninne og artist Julie Bergan (24). Da Se og Hør møtte Julie under Spellemannprisen tidligere i år, kunne hun derimot avsløre at de to skulle flytte fra hverandre.

- Jeg skal faktisk kjøpe leilighet nå, så jeg skal bo alene, fortalte hun, og fortsatte:

- Jeg flytter inn for meg selv, fordi jeg klarer meg jo alene. Man får heller tilbringe tid med nære og kjære når man har tid til det, sa hun - uten å røpe flere detaljer.

Samme kveld stakk Astrid av med den gjeveste prisen som Årets Spellemann - som kun tre kvinner tidligere har vunnet i prisens 33 år lange levetid.

Det var duoen Marcus og Martinus som delte ut prisen til Astrid, som har toppet hitlister verden over med sin nordiske pop.

Astrid S ble rørt til tårer av Spellemannprisen. Video: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg tjener jo ingenting nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer