- Tok fem år før hun sørget over moren

Peaches Geldof gråt ikke i morens begravelse, men kom aldri over morens overdosedødsfall. Dagen før hun selv døde delte hun privat familiebilde på Instagram.

TRAGISK: Peaches Geldofs mor Paula Yates døde av heroinoverdose høsten 2000 - da Peaches bare var 11 år. Dagen før hun selv døde postet hun et barndomsbilde av seg selv side om side med sin mor.  Foto: Stella Pictures / Instagram
TRAGISK: Peaches Geldofs mor Paula Yates døde av heroinoverdose høsten 2000 - da Peaches bare var 11 år. Dagen før hun selv døde postet hun et barndomsbilde av seg selv side om side med sin mor. Foto: Stella Pictures / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag kveld, norsk tid, kom sjokknyheten om Peaches Geldofs dødsfall. Den unge britiske modellen og TV-personligheten ble bare 25 år, og etterlater seg to små barn og rocker-ektemannen Tom Cohen.

Dagen før det tragiske dødsfallet postet 25-åringen et barndomsbilde av seg selv og sin mor Paula Yates - som døde av en heroinoverdose da Peaches bare var 11 år.

«Meg og mamma», skrev hun til bildet.

I tidligere intervjuer har Bob Geldofs nest yngste datter avslørt at det tok fem år før hun klarte å sørge over sin avdøde mor:

- Jeg husker godt den dagen mamma døde, men jeg har fremdeles problemer med å snakke om det. Jeg blokkerte det ut. Jeg gikk på skolen dagen etter, fordi pappas mentalitet var: «Keep Calm and carry on». Så vi gikk alle på skolen som vanlig, og latet som at ingenting hadde skjedd.

- Men det hadde skjedd. Jeg sørget ikke. Jeg gråt ikke i begravelsen hennes. Jeg klarte ikke å uttrykke noen ting for jeg var helt nummen. Jeg startet ikke på sorgprosessen over min mor ordentlig før jeg var 16 år, har hun tidligere uttalt i et intervju med Elle Magazine.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer