Tok feil av førstefødtes kjønn

Jared Padalecki var sikker på at kona gikk gravid med en jente... Nå viser det seg at paret venter en sønn.

FORELDRE: Genevieve Cortese og Jared Padalecki, her med Jensen Ackles og kona Danneel Ackles, blir foreldre for første gang i mars 2012. Foto: All Over Press
FORELDRE: Genevieve Cortese og Jared Padalecki, her med Jensen Ackles og kona Danneel Ackles, blir foreldre for første gang i mars 2012. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I forrige måned ble det kjent at «Supernatural»-stjernen Jared Padalecki (29) og kona Genevieve Cortese (30) venter barn for første gang.

Selv var skuespilleren sikker på at den førstefødte skulle bli en liten jente, men etter at kona var på ultralyd viser det seg nå at paret venter en sønn.

- Jeg hadde en intuisjon på at det skulle bli en jente - men den gang ei! Men, selv om det høres ut som en klisjé, det eneste jeg ønsker er at babyen skal være frisk og rask - uansett om det er en gutt eller jente, sier Padalecki i et intervju med nettstedet Tonic.

Paret, som har vært gift siden februar 2010, har foreløpig ikke funnet et navn til den ufødte gutten.

- Vi har sett i utallige navnebøker, og til og med funnet på noen navn selv, men vi har bestemt oss for å møte sønnen vår før vi bestemmer hva han skal hete, sier 29-åringen videre.

De to har fått mye støtte av fansen gjennom twitter, og det er flere som har ytret ønske om å sende dem barselgaver. Men paret ønsker heller at gavene skal gies bort til det lokale barnesykehuset.

- Vi er virkelig heldige som har har så mange omsorgsfulle fans, og vi har funnet ut at dette er en flott mulighet til å gi noe tilbake til dem som ikke har det like godt. Alle gavene vi får ønsker vi nemlig å gi bort til St. Jude barnesykehus, forteller han.

I anledning veldedighetsprosjektet holder de kommende foreldrene en twitter-konkurranse. En heldig person som donerer en gave til sykehuset vinner nemlig en «tweet» fra «Supernatural»-stjernen selv.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ashton vil vinne Demi tilbake 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer