Tok feil av datterens fødselsdag

Khloé Kardashian var forvirret på torsdag, men viser nå den lille jenta frem.

NYBAKT MAMMA: Khloe Kardashian feirer lørdag at datteren True er blitt en måned gammel. På torsdag tok hun derimot feil av dagen. Foto: NTB scanpix
NYBAKT MAMMA: Khloe Kardashian feirer lørdag at datteren True er blitt en måned gammel. På torsdag tok hun derimot feil av dagen. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): I dag, 12. mai, er det en måned siden Khloé Kardashian (33) og Tristan Thompson (27) fikk sitt første barn, vesle True. Mammatilværelsen har derimot ikke fått så mye fokus som fortjent, på grunn av utroskapsskandalen som preger den lille familien i disse dager.

Khloé valgte å ta en pause fra sosiale medier og appen sin de første ukene etter å ha født, men er nå tilbake for fullt.

Og nå har hun altså bestemt seg for å dele noen eksklusive detaljer om sin første måned som mamma.

Forvirret

Det er ingen enkel periode. På torsdag la hun ut et innlegg i appen sin, som handlet om at datteren ble en måned gammel. Problemet var bare at den nybakte moren selv blingset på datoen. True er født den 12. april, ikke den 10., som Khloé selv tilsynelatende trodde.

En fan kommenterte absurditeten i det hele, og Kardashian så seg nødt til å legge seg flat. Det med et glimt i øyet.

- Gjett hva … Før denne twittermeldingen trodde jeg det var den 12. i hele dag. Så, teknisk sett har du rett. Jeg drukner i amming, søvn og bleier her. Ok, så vi har to dager før hun fyller en måned, skrev hun humoristisk på Twitter.

En annen fan tok Khloé i forsvar, og skrev at hun hadde forsøkt å fortelle folk at det er hektisk å være småbarnsmor. Dette valgte hun også å svare på.

- Du er så søt som forsvarer meg, men sannheten er at jeg ikke har hatt noe søvn og ikke ante hvilken dato det var, skriver hun.

Lørdag, på den korrekte dagen True fyller en måned, valgte hun derimot å feire. Hun la ut en video på Instagram av den lille jenta, med et søtt blomsterfilter på. Kommentarene rant fort inn, og gratulasjonene strømmet på.

💕Happy One Month True 💕

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Den siste uken har hun delt flere aspekter fra sitt nye liv som mamma. I en video på Snapchat kunne hun for eksempel avsløre at hun synes det var vanskelig å skvise inn treningsøkter mellom ammingen, og at ingen dager er like.

Vi fikk også vite at hun elsker å kose, og at den lille jenta kommer til å bli like atletisk som sine foreldre.

- True er så flott, men jeg kan fortsatt ikke skjønne om hun skal sove i to timer eller om hun er sulten, flirte hun.

Samboere igjen

Tidligere denne uken omtalte Contactmusic noen gladnyheter om den lille familien. Paret har bestemt seg for å prøve å legge uenighetene og problemene sine til side.

Khloé og Tristan har en bolig sammen i Cleveland, og han skal ha flyttet tilbake dit for å ta vare på datteren. Familien til Khloé bor nemlig, som kjent, i Calabasas og i andre områder av Los Angeles.

FANT TILBAKE: Etter at den amerikanske basketstjernen Tristan Thompson ble filmet med en annen kvinne, har mange tatt partiet til kjæresten hans - Khloé Kardashian. Nå skal de to ha flyttet sammen igjen for å ta vare på deres felles datter. Foto: NTB scanpix
FANT TILBAKE: Etter at den amerikanske basketstjernen Tristan Thompson ble filmet med en annen kvinne, har mange tatt partiet til kjæresten hans - Khloé Kardashian. Nå skal de to ha flyttet sammen igjen for å ta vare på deres felles datter. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Tristan bor nå sammen med Khloé og deres barn i Cleveland, selv om han reiser mye for å være med på NBA-kamper, hevdet en kilde overfor People, sitert av Contactmusic.

- Hun fokuserer nå på å holde familien sin samlet. Hun virker å ta ting med Tristan greit, forklarte kilden videre.

Det er derimot ikke gitt at de nå bor sammen igjen. Det var en periode ryktet at Khloé funderte på å flytte tilbake til Los Angeles, for å være omgitt av sin nærmeste familie. Nå virker det derimot som at hun gjør alt som står i hennes makt for å få ting til å fungere.

Tatt på fersken

Den britiske tabloidavisen Daily Mail var først ute med å lekke de omdiskuterte bildene av Tristans affære. Avisen publiserte først et Snapchat-klipp av Tristan fra et utested i New York, der han er i svært hyggelig selskap med en ukjent brunette.

I opptaket lener den ukjente brunetten seg inntil 27-åringen, før de deler det som kan ligne på et kyss.

TMZ la ut et annet videoklipp fra samme kveld, der Tristan er på vei inn til et hotell med nok en ukjent kvinne. Nettstedet antar at det er snakk om samme kvinne som i ovennevnte klipp, og skrev:

- Kvinnen forlot omsider hotellet med en overnattingsbag fra Louis Vuitton, og alt tyder på at hun har vært der en stund.

Det har også dukket opp en overvåkningsvideo fra oktober i fjor, der basketballspilleren er i het omfavnelse med to ukjente kvinner på et utested.

«Tristan kliner med en av kvinnene, med tunge og alt. Den andre kvinnen tar tak i hodet hans drar det mellom puppene og rister løs. Samme kvinne klår ham også i skrittet,» skrev TMZ i saken sammen med videoen.

Khloé Kardashian og Tristan Thompson har vært et par siden september 2016, og i desember året etter avslørte hun at de ventet sitt første barn sammen.

Vesle True Thompson ble født 12. april - bare noen dager etter at utroskapsskandalen rundt Khloé og Tristan slo ned som en bombe i media.

LES OGSÅ: - Dette er Tristans utroskapsmetode